Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Οσφυοκάμπτες και κοψομεσάκιδες.

Αποτέλεσμα εικόνας για οσφυοκάμπτης

Από χθες δεχόμαστε παραινέσεις να γράψουμε δυο γραμμές για "τα χάλια μας". Αρνούμαστε. Αρνούμαστε να ασχοληθούμε με οσφυοκάμπτες και κοψομεσάκιδες. 
Αυτός κάνει καλά την δουλεία του.    
Μακάριοι ο δούλοι... 

7 σχόλια:

  1. Τι σκατά θέλετε να πείτε πάλι ρε Ξανεμίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάξτε την Τηνιακή ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών, στα μέσα των "προθύμων", και ότι καταλάβετε καταλάβατε. Μην τα θέλετε και όλα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά ένας έχει μείνει από κει που ήταν δυο τρεις..... οπότε προς τι ο πληθυντικός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί κανείς να κάνει πολλές ταξινομήσεις, να διαμορφώσει διαφορετικά τα κομμάτια του πάζλ που είναι ο έρωτας, ο οποίος ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι αντίβαρο του θανάτου. Ας υιοθετήσουμε χοντρικά μια ταξινόμηση των δύο πρώτων σταδίων, η οποία είναι αποδεκτή από μεγάλο αριθμό ψυχιάτρων-ψυχαναλυτών, ψυχοθεραπευτών.
    Στοματικό στάδιο. Εξαρτητικός έρωτας
    Πρωκτικό στάδιο. 3) εξουσιαστικός 4) σαδομαζοχιστικός
    Άμα είσαι ερωτευμένος, ούτως ή άλλως δεν έχεις μια κανονική ισοτονική γραμμή συναισθήματος. Εξαρτάται από το τι σου κάνει ο άλλος: πώς σε κοίταξε, γιατί δεν σε πήρε τηλέφωνο, γιατί δεν σε πρόσεξε. Όταν είσαι ανέραστος παθαίνεις ψυχαναγκαστική εμμονή με το αντικείμενο του συμφέροντός σου-δηλαδή το σκέφτεσαι συνεχώς. Τότε μιλάμε για ψυχαναγκαστικά άτομα που σκέφτονται ένα πράγμα συνεχώς, που έχουν έμμονες ιδέες, ιδεοληψίες ιδίως με την εξουσία κ.λπ. που είναι άρρωστοι ψυχικά, και θέλουν να εξουσιάζουν τους πάντες
    Γι’ αυτό και ο δεσπότης είναι συχνά εντονότατα, απελπισμένος, με έντονα κτητικά και επιθετικά αισθήματα, που προκαλούνται από την αναπόφευκτη ματαίωση των παιδικών επιθυμιών σε μια ενήλικη σχέση.
    Οι στημένες φωτογραφίες θυμίζουν στον ίδιο ότι είναι ένα φυσιολογικό άτομο, και θέλουν να τον πείσουν, ότι πρόκειται όντως για ζαβοτηνιακούς που τους έχει στο βρακί του.
    (κοιτάξτε και μένα αν με έβρισκε στο δρόμο η προσωπική του φωτογράφος θα με έβγαζε φωτογραφία αλλά δεν θα ακουγόταν τι θα του έλεγα…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικά παρόλο που δεχόσασταν παραινέσεις να γράψετε.... δεν βλέπω συμμετοχή από το κόσμο στο παρόν άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικά ειναι ένα αγκαθάκι στο κωλαράκι σας το ξανεμο...δεν σας αφήνει να καθίσετε άνετα...φυσικά αλλο θα θέλατε εσεις αλλα δεν γινεται απο του ξανεμιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή