Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ζούμε στο πιο "ωραίο" παρακράτος του κόσμου, με τα απίστευτα ηλίθια στελέχη του.

Οι μπάτσοι μας δέρνουν, οι Ν.Δ μας φακελώνει. Νεοδημοκρατική "κανονικότητα"


Εμείς το έχουμε εκτιμήσει εδώ και καιρό. Απ' την αρχή που ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία έχει μπει μπροστά μια μεθόδευση για την παλινόστηση ενός κράτος σκληρής δεξιάς στα πρότυπα της ΕΡΕ, του ιδρυτή της Ν.Δ.

Και δεν είναι απλώς η μετεμφυλιακή ρητορική που ακούσαμε σήμερα από Βορίδη και Κυρανάκη που σε τηλεοπτικές παρουσίες τους, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την μπατσάδικη κτηνωδία που υπήρξε στην Νέα Σμύρνη. 

Αλλο είναι στην κυριολεξία το ανατριχιαστικό.
Οι ίδιοι εκτός των άλλων είναι τόσο ηλίθιοι -δεν ξέρουμε τι άλλο χαρακτηρισμό να χρησιμοποιήσουμε- που παρουσιάζονται δημόσια να ομολογούν ότι έχουν στήσει ένα παρακρατικό μηχανισμό. (Παλιά μου τέχνη κόσκινο, για την δεξιά, που λέει και η λαϊκή ρήση).
Και φυσικά αφού έχουμε επιστρέψει πια σε τέτοιες πρακτικές, καθόλου άγνωστες για την συντηρητική παράταξη, πρέπει να ξαναθυμηθούμε τον μπαρμπα Κώστα Βάρναλη: "Κι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς, χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς". Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουμε να παγιωθούν τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να αναζητήσουμε και να βρούμε μορφές πάλης για να αντισταθούμε. 

Να τι εννοούμε. Δεν ήταν πρωτοβουλία Κυρανάκη να δώσει άλλοθι στους μπάτσους - βασανιστές της Ν. Σμύρνης. Είναι κεντρική γραμμή της Ν.Δ Το είδαμε και σήμερα με την τοποθέτηση της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη η οποία όχι απλώς δεν αναγνώρισε καμία πολιτική ευθύνη και επέλεξε να μην καταδικάσει το κρεσέντο αστυνομικής βίας, αλλά κάλυψε απόλυτα τον Κυρανάκη που έδωσε στην δημοσιότητα τον "φάκελο πολιτικών φρονημάτων" του νεαρού που οι μπάτσοι ξυλοκόπησαν ανελέητα.

Αυτό που ξεπερνάει κάθε λογική -σε κάνει πραγματικά να αναρωτιέσαι πόσο πεοβασανιστές είναι κάποια κομματικά στελέχη της Ν.Δ- είναι ότι βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ., πόσταρε αυτολεξί στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook το non-paper, την επίσημη δηλαδή οδηγία του κόμματος του για το τι πρέπει να λέει για την μπατσάδικη βαρβαρότητα στην Νέα Σμύρνη. Και παράλληλα κοινοποιεί προσωπικά δεδομένα -αληθινά ή ψεύτικα δεν έχει σημασία του θύματος της αστυνομικής κτηνωδίας. (Προφανώς τον έκραξαν απ' του Μαξίμου και κατέβασε την ανάρτησή του. Τα ίχνη της όμως έχουν μείνει. Με την ευκαιρία ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας, που μας έστειλε τα σχετικά στοιχεία).

Μας γνωστοποιεί, λοιπόν το στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος τα αρχικά του ονόματος του, σε ποια συλλογικότητα ανήκει και σε ποιες πολιτικές δράσεις φέρεται να πήρε μέρος!!!, το θύμα βασανισμού των μπάτσων!  Μας λέει δηλαδή ότι η Ν.Δ έχει έναν παρακρατικό μηχανισμό -δεν νομιμοποιείται κανένα κόμμα να χρησιμοποιεί τους φακέλους που υπάρχουν στην αστυνομία για τις πολιτικές του σκοπιμότητες- επικαλείται τα στοιχεία που συγκεντρώνει,  για να μας πει ουσιαστικά ότι καλά έκαναν οι μπάτσοι και σακάτεψαν το παιδί στο ξύλο

Και αυτό την στιγμή που έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες σε σημείο μέχρι και ο απόλυτα ελεγχόμενος από την Ν.Δ, Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας να καταθέτει μηνυτήριο αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όσα διαδραματίστηκαν χθες στην Πλατεία Νέας Σμύρνης. Αναφερόμενος στο βίντεο όπου απεικονίζεται η αστυνομική βία κατά του νεαρού ο ΔΣΑ σημειώνει: "Δυστυχώς, οι σκηνές, των οποίων γίναμε όλοι μάρτυρες, προκαλούν αποτροπιασμό και αποτελούν πλήγμα στην ίδια τη Δημοκρατία", 

Οι μπάτσοι μας δέρνουν, οι Ν.Δ μας φακελώνει. Νεοδημοκρατική κανονικότητα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου