Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Δ.Ε του Π.Ι.Ι.Ε.Τ


 Συγκροτήθηκε σε σώμα, η Δ.Ε του Π.Ι.Ι.Ε.Τ,  που είχε προκύψει από τις εκλογές της 5ης Δεκέμβρη. Μετά την ψηφοφορία ακολούθησε η ορκομωσία της νέας Δ.Ε.  

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο  Δημήτρης Λούβαρης (Σαλβαράς) που επικράτησε του Μανώλη Σώχου με μεγάλη διαφορά.

Γραμματέας ο Ορφανός Σίμος του Καρόλου

Και μέλη η Καλομοίρα Σιδερή

Ο Μανώλης Σώχος

Ο Νίκος Χατζής

Ο Απόστολος Βέρσαλης

Ο Ευάγγελος Καλογήρου

Ο Αλέξανδρος Μέγκουλας

Ο Ιωάννης Πολατσίδης

Πρόεδρος εκ του νόμου, ο εκάστοτε μητροπολίτης Σύρου κλπ. 

7 σχόλια:

  1. οχι πάτος αλλά απόπατος...
    ένας χαζό παιδι χαρά γεμάτο αντιπρόεδρος
    απόλυτήριο δημοτικού έχει πάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλη είπε ότι θα του πιάνει το χέρι ο φανερός για να υπογράφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όπου να διαβάσω τι θα του πιάνει τρελάθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά τον αρχοντικό Γιάννη Βιδάλη αντιπρόεδρο, όλοι οι υπόλοιποι αντιπρόεδροι λειτούργησαν σαν πατσαβούρες του τοπικού παπα-κορλεονίσκου... η μια πατσαβούρα πιο πατσαβούρα από την άλλη… δεν υπερβάλω… πάρε έναν έναν… με την τελευταία πιο πατσαβουρότατη…
    Στην Παναγία ποιοι επιλέγονται από τον δεσπότη για χρόνιοι επίτροποι..άτομα ανόητα χωρίς προσωπική άποψη. Έγινε ανέκδοτο, τι ώρα είναι Γιάννη; Ότι πείτε σεβασμιώτατε. Αλλά κανένας δεν φανταζόταν ότι θα κάναν τέτοια ντρίπλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μου επιτρέψετε μια παρέμβαση. Δεν εχουμε οι τηνιακοί κατάλληλους, άντρες γυναίκες να είναι αντιπρόεδροι; Που βρέθηκε ο αγράμματος για να κάνει τον αντιπρόεδρο; Φυσικά θα του πηγαίνουν τις αποφάσεις τους και θα του λένε υπόγραφε εδώ όπως γινόταν με τον Ποντικι, τον Ποκατσίδη. Δεν βγάζω κακίες. Πονάω το Ίδρυμα. Χάθηκαν ένας Μανώλης Απέργης φαρμακοποιός; μια Φραγκίσκα Χατζηλούη φαρμακοποιός, μια Μαργαρίτα Απέργη λυκειάρχης; Ένας Νίκος Μαραγκός δικηγόρος; Μην στέκεστε στα ονοματα βάλτε και εσεις κάποιον που κοπιασε για να είναι αυτό που φαινεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν είχαν γυναίκα με μυαλό όλοι αυτοί τα παντα ειναι υπόθεση γυναικεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η επιθυµία προβολής είναι παράξενο πράγμα. Ενα τόσο οικείο, δεδομένο χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης κι ωστόσο τόσο ξένο – μια άγνωστη χώρα. Οχι σπάνια, σκοτεινό, επικίνδυνο. Τόσο γι’ αυτόν που τη νιώθει όσο και για τους άλλους γύρω του που την εισπράττουν.
    Ισως επειδή δεν είναι μία επιθυμία αλλά πολλές. Και συνδέεται άρρηκτα με τα ριζώματα του ψυχισμού του καθενός. Με τραύματα, απωθημένα, φοβίες. Και με τη σχέση που έχει ο καθένας μας με την κοινωνία αλλά και με την οικογένειά του.
    Και, βέβαια, η επιθυμία για δύναμη εξουσιαστική έχει κάτι τόσο δελεαστικό, όσο και επικίνδυνο, επειδή παίζει συνεχώς με τα όρια. Είναι (ή μπορεί να είναι) παράβαση ορίων.
    Το θλιβερό, όσο και εξοργιστικό, περιστατικό με έναν από τους επιτρόπους να μας θυμίζει με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο, την κοροϊδία, τον εμπαιγμό μέχρι να εκλεγεί, πώς μία από τις θεμελιώδεις, ζωτικής σημασίας πτυχές της ανθρώπινης ευδαιμονίας, η διάθεση για δημόσια προσφορά μπορεί να μετατραπεί σε κάτι τόσο ποταπό. Χρόνια τώρα οι παπάδες είναι οπαδοί της (υπο)κουλτούρας, προωθούν με μεθόδους βρώμικες χρόνια τώρα, το άθλιο.
    Μιλάμε για μια κατ’ εξακολούθηση υπολογισμένη πρακτική, έναν εθισμό στην ταπείνωση και στον εξευτελισμό ηθών και εθίμων.
    Θελουν να πονέσει ο τηνιακός, να τον ξεφτιλίσουν για αυτό αναζητούν σούργελα, φτυστά αντίγραφά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή