Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος


 

Όταν στην τρέχουσα ειδησιογραφία, εικόνες, από το δυτικό Ιράν,  σαν και την πιο πάνω, είναι σύνηθες  και όχι εξαίρεση, η ύπαρξη "έντασης" στην μικρή Τήνο, και μάλιστα από το δεξιό δήμαρχο, αυτό είναι ανεπίτρεπτο για την δεξιά παράταξη, Την ίδια και  του δημάρχου, και του δεσπότη.

Όμως, ο δήμαρχος εκλέχτηκε με σημαία τον αγώνα για το ΠΙΙΕΤ και πως να κάνει πίσω; 

Τι να πει στο πόπολο που τον ψήφισε;

Είχε ήδη υποστείλει την άλλη σημαία του αντιαιολικού αγώνα.

Παν τα ψήφια! 

Απ την άλλη, υπήρχαν προεκλογικές υποσχέσεις, για συγκεκριμένο αντιπρόεδρο.

Πως να κάνει πίσω;

Στήσανε λοιπόν, μια ωραία παράσταση, στην οποία, η παράταξη, θα υποδείκνυε υποψήφιο τον γνωστό loser.  Ομόφωνα θα τον στήριζαν για αντιπρόεδρο,  είπε το πολεμικό ανακοινωθέν.

Πολεμικό όμως το κλίμα,  άλλοι θα ψήφιζαν ότι τους έλεγε ο εφοπλιστής και άλλοι τους κυνηγούσαν μέχρι την άκρη της πόλης, για να είναι "ομόφωνη" η απόφαση

Και τον βγάλαν επίτροπο. Αυτό μπορούσαν να κάνουν. Συνεπείς με την δέσμευσή τους.   Για αντιπρόεδρο ούτε λόγος. Και ας πέσαν τα ανακοινωθέντα (ομόφωνα πάντα - αλλά με απουσίες) ότι τον θελαν αντιπρόεδρο. Έλα όμως που δε συγκροτούν οι εκλέκτορες  τη ΔΕ, αλλά οι εκλεγμένοι επίτροποι και αυτοί δεν δεσμεύονταν για τίποτα. 

Τον θέλανε όμως; 

Τον ξεφορτώθηκαν μια χαρά. Κάνανε το χρέος τους Και τον εξέλεξαν, όπως του υποσχεθήκαν, αλλά οι "από πριν δεσμεύσεις, με υπογραφές'' δεν έπιασαν τόπο. 

Και να το Plan B του δεσπότη έτοιμο! 

Και η πίτα ολάκερη (loser και πόπολο)  και ο σκύλος (δεσπότης και Κυριάκος) χορτάτος. 

Μόνη παραφωνία, η αμετροέπεια του τελευταίου ανακοινωθέντος για του "εφιάλτες κλπ"  στον πρώην συνεργάτη του  και υποψήφιο πλέων,  αντιπρόεδρο. Αλλά, έχει ο καιρός...

Και να τα δακρύβρεχτα ΔΤ και οι ανακοινώσεις στα φβ και τα like από κάτω και τα μπράβο δήμαρχε μας! 

ΥΓ.: Που να στήθηκε άραγε το σκηνικό της παράστασης; Σε γραφείο ή σε ταβέρνα; Με δύο ή με τρεις;

Υ.Γ 2: γιατί άραγε χρειάστηκαν, δεσμεύσεις δια υπογράφων", για να προτείνουν αντιπρόεδρο; Υπήρχε κάποιος φόβος διαρροών ή ήταν πιο εύκολο να πει κανείς μετά,  έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου και τώρα το νίπτω.  

 

1 σχόλιο:

  1. τα πράγματα είναι πέρα από συνωμοσιολογίες πολύ απλά...υπάρχει κάποιος πασόκος ή παπάς που να μπορεί κάποιος να έχει εμπιστοσύνη; Δήμαρχε πιάστηκες αδιάβαστος....Ο Κιουκιας δεν θα την πάταγε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή