Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Έκτακτη είδηση: εγκαινιάζεται η επαναλειτουργία του βιολογικού Πάνορμου.

 



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο δήμαρχος Τήνου και οι τοπικοί σύμβουλοι της κοινότητας Πανόρμου, προγραμματίζουν τα εγκαίνια της επαναλειτουργίας του βιολογικού του Πανόρμου την Πέμπτη 5/10, πριν την ομιλία του δημάρχου στον Πλάτανο

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν, από τον τοπικό βολευτή,  δίπλα στην μεγάλη δεξαμενή του βιολογικού, όπου θα ακολουθήσει και «κέρασμα» .

Στους παρευρισκόμενους θα προσφερθεί από ένα μπουκάλι νερό του βιολογικού, ως δείγμα,  για το πότισμα λουλουδιών και παρτεριών.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: το μακρινό2021, οι σήμερα, κρατούντες τα πρωτεία στον Πάνορμο, διαμαρτύρονταν ότι ο βιολογικός βρωμάει και υπολειτουργεί.

Βάλανε λοιπόν στόχο,αμετι-μοχμετι,  να λειτουργήσουν σωστά τον βιολογικό και το «σκατολίμανο» του Πανόρμου,  να μην ξαναζήσει απόρριψη λυμάτων, όπως έγινε φέτος, το καλοκαίρι, αρκετές φορές.

Και τα κατάφεραν! Παραδίδουν λοιπόν και εγκαινιάζουν, ένα υπερσύγχρονο βιολογικό, άριστα λειτουργικό, όπως έκαναν και με τον  βιολογικό της Χώρας.

Όχι, τα λύματα στο λιμάνι είναι ιδέα μας, όπως και η μυρωδιά, προεκλογική μιζέρια του γράφοντα.

Μετά λοιπόν, τα εγκαίνια και την λειτουργία του ναυτικού μουσείουΠανόρμου από τον Φλεβάρη τ.ε ένα ακόμα εμβληματικό έργο εγκαινιάζεται και επαναλειτουργεί στον Πάνορμο.

Τα είπαμε,  τα σκατώσαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου