Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟΨΗ: "Αν δεν υπήρχε Κοινό Τηνίων θα το είχα σχεδιάσει στο μυαλό μου"


Ψάχνω καιρό να βρω ένα τρόπο να πω ένα ευχαριστώ σε όλη την ομάδα! Σε καθένα ξεχωριστά και σε όλους μαζί! Και επιπλέον σε όλους εκείνους που είναι γύρω από την ομάδα με κάθε τρόπο και τους στενούς φίλους που υπομένουν τις απαιτήσεις σε χρόνο όλο αυτό το διάστημα. 

Μαζί, "ουτοπιστές και ονειροπόλοι", κτίσαμε την πιο ρεαλιστική πρόταση για το νησί! Ανανεωμένη και πιο ώριμη από κάθε άλλη φορά! 

Η δράση του Κοινού, όχι τώρα αλλά εδώ και 2 θητείες, αναδεικνύει πως τα προσωποπαγή σχήματα είναι ξεπερασμένα όχι μόνο με την έννοια του αναχρονιστικού αλλά και με καθαρούς όρους αποδοτικότητας.

Η καμπάνια του Κοινού στήθηκε και οργανώθηκε από την ομάδα των μελών του! Όλων των μελών του και έφτασε να έχει απήχηση ακριβώς γιατί είναι το δημιούργημα μιας συλλογικής προσπάθειας.

Ευχαριστώ λοιπόν τον καθένα και την καθεμία γι' αυτό το ταξίδι. Για τις στιγμές-κομμάτια σε ένα παζλ επικοινωνίας και συνδιαμόρφωσης. Γιατί η ουτοπία αρχίζει να φαίνεται ως η μόνη ρεαλιστική πρόταση! Μια πρόταση που γίνεται αναγκαία και επιτακτική!

Κάπως έτσι το Κοινό μετατρέπεται σε Κοινωνία ισότιμων μελών με κοινούς στόχους.

Και αν κάτι έχουμε πιο πολύ ανάγκη σήμερα είναι να κτίσουμε τους δεσμούς της κοινωνίας από την αρχή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό επίτευγμα του Κοινού μέχρι το επόμενο: Κυριακή κοντή γιορτή!

Όλοι έχουμε τους λόγους μας για να πάμε στην κάλπη.
Αυτή την φορά στην κάλπη να πάμε γιατί "όλοι έχουμε λόγο"! 

Καλή επιτυχία σε όλους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου