Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Πάρτα να μην στα χρωστάμε!



«Όταν η ίδια η κυβέρνηση της χώρας εισφέρει προκλητικά στην κοινωνία την αδικία και την ατιμωρησία, όταν η ίδια η κυβέρνηση συστηματικά απαξιώνει την πολιτική, όταν η ίδια η κυβέρνηση επανιδρύει ένα απάνθρωπο και αντικοινωνικό κράτος όπου οι πολίτες χρηματοδοτούν με συνεχή μείωση του επιπέδου ζωής τους τα μεγάλα συμφέροντα, τους κερδοσκόπους και τους ημετέρους. Όταν η δημόσια παιδεία και υγεία υπονομεύονται από την ιδια την  κυβέρνηση με συνεχή υποχρηματοδότηση . Τότε ναι , κάποια στιγμή θα γινόταν έκρηξη και θα ήταν βίαιη και ανεξέλεγκτη. Γιατί σε μια κοινωνία αδιεξόδου, όπου το ίδιο το κράτος διδάσκει την ανομία και την αναλγησία, τότε και η αντίδραση τελικά από ανομία θα χαρακτηρίζεται. Η κυβέρνηση , η επικίνδυνη κυβέρνηση, κάνει πως δεν καταλαβαίνει και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει για ακόμα μια φορά.»

Ποιος τα λέει αυτά; Όχι, ούτε ο Τσίπρας, ούτε κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα λέει ο Μιχάλης Καχριμάκης, βουλευτής και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.
Ο μετακλητός υπάλληλος της Ολυμπιακής που ο Ρέππας τον διόρισε πέρσι στο δημόσιο για να μπορέσει να βγάλει κάποτε σύνταξη!
 Μόνο που τα λέει το Δεκέμβρη του 2008, στη βουλή, ως βουλευτής της αντιπολίτευσης.
Σήμερα, στην εξουσία πια, Παπαγκαλίζει ασύστολα ότι τάχα μου κινδυνεύει η δημοκρατία από τους ΣΥΡΥΖέους, επειδή ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και τους κυνηγάει όπου βρει.
Βρε Ουστ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου