Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Και η Λαϊκή Συσπείρωση κατεβάζει ψηφοδέλτιο για τον δήμο Τήνου;

Αναμένεται στις επόμενες μέρες ή και ώρες να επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως η "Λαϊκή Συσπείρωση" κατεβάζει ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο της Τήνου.
Επιφυλασσόμαστε για την εγκυρότητα αυτής της πληροφορίας.

Αναμένονται και άλλες συμμετοχές/ψηφοδέλτια έως την Κυριακή 27/04 όπου είναι και η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των συνδυασμών στο πρωτοδικείο; 

19 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω τι να σχολιάσω με δαύτους...
    Από την μία καλό να υπάρχει ακόμη ένα ψηφοδέλτιο σε ένα νησί που οι εργολάβοι είχαν καλομάθει να είναι μόνοι επίγονοι...
    Από την άλλη βέβαια, καμία προσπάθεια ενιαίου ψηφοδελτίου δεν έγινε αντιληπτή και εύκολα μπορώ να υποθέσω πως ούτε τους ενδιαφέρει. Χρόνια στην άγονη στρατηγική του μονομάχου ακόμη και στο επίπεδο ενός δήμου σαν την Τήνο που μια συμμαχία θα μπορούσε να ανατρέψει πέραν του εκλογικού και στο κοινωνικό επίπεδο την παγιωμένη κατάσταση στο νησί... Απογοήτευση για μια εκκλησία που προστίθεται στις δύο υπάρχουσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς,κάποιοι, που θέλουν να λογίζονται κομουνιστές, αριστεροί, προοδευτικοί κλπ, αποδεικνύονται ακριβώς το αντίθετο: κολλημένοι στην κομματική αρτηριοσκλήρωση και συντήρηση. Το "Κοινό", εδώ και μήνες παλεύει μέσα από ανοιχτές, δημοκρατικές διαδικασίες συμμετοχής και διαβούλευσης να κατεβάσει ένα εναλλακτικό ψηφοδέλτιο. Τι δεν άρεσε στους "αγωνιστές" του ΚΚΕ, σ'αυτήν την πρωτόγνωρη για την Τήνο πρωτοβουλία; Ότι δεν ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους; Και λοιπόν; Τη ... Λαϊκή Εξουσία θέλουν να φέρουν και φοβούνται μήπως τους εκθέσουν; Α, ρε αριστερά τι τραβάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, ρε αριστερά τι τραβάς! Αρνήθηκαν οι εκπρόσωποι των ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ στη διαπαραταξιακή του Δήμου Αθήνας την πρόταση του ΚΚΕ να μη δοθεί καμία προεκλογική παροχή στη ναζιστική οργάνωση της Χρυσή Αυγής. Προφανώς οι άνθρωποι παλεύουν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες για τα δικαιώματα των φονιάδων του Φύσσα και των μεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και Μάαστριχτ και η μπάλα στην εξέδρα...!!! Πανηγυρίζουν στα επίσημα εφοπλιστές, τραπεζίτες, εργολάβοι, βιομήχανοι! Στο replay όμως φαίνεται ξεκάθαρα πως το ΚΚ ήταν οφάιντ!
      Ποιος τελικά υπηρετεί πιο πιστά τον καπιταλισμό συντηρώντας ψευδαισθήσεις;

      Διαγραφή
    2. εχει ζητησει το κκε να τεθει εκτος νομου η χ.α. και δεν το ξερουμε;

      Διαγραφή
    3. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΟΤΙ ΕΦΟΠΛΙΣΣΤΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΗΣ. ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΩΡΟΘΕΟΣ!

      Διαγραφή
  4. Ποιος μίλησε ρε παιδιά για το ΚΟΙΝΟ ΤΗΝΙΩΝ. Για τους ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΗΜΑΡ κλπ αριστερές δυνάμεις που συνεργάζονται με Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ κλπ δεξιές δυνάμεις μιλήσαμε. Εσείς είστε "ανεξάρτητοϊ" έτσι δεν είναι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΤΕ... ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ . ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ,ΕΣΤΩ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ . ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΙΜΟ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ( ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ).

      Διαγραφή
    2. Ρωτάτε αν το ΚΚΕ έχει ζητήσει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Απαντάει ο Μπρεχτ. Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον. Απομονώστε τους ναζί. Αφήστε τις εξυπνάδες και κοιτάξετε τις δικές σας συνεργασίες . Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Λιβαδειάς (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), Σωματείο ΟΤΑ Περάματος (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ),
      Οσο για τα περί συνεργασίας με το Σίμο, να και ορισμένα παραδείγματα από αρχαιρεσίες Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και Σωματείων που έγιναν το 2013 και είχαμε ενιαία ψηφοδέλτια με το Σίμο: Ομοσπονδία Φαρμάκου (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Ομοσπονδία Γάλατος - Τροφίμων - Ποτών (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Ομοσπονδία Υδρευσης - Αποχέτευσης ΔΕΥΑ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Εταιρειών ΟΑΣΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Εργατικό Κέντρο Λακωνίας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας (ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ).
      Σωματείο Εργαζομένων ΗΣΑΠ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Κω (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Πάτρας (ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Θεσσαλονίκης (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Κλαδικό Σωματείο Φαρμάκου Πάτρας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Οικοδόμων Αρκαδίας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ).
      Σωματείο Εργαζόμενων Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Εργαζομένων στην Υδρευση Θεσσαλονίκης ΕΥΑΘ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο στην εταιρεία «Μέλλον» (ΣΥΡΙΖΑ - Εργοδοτικοί), Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σύρου (ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Οικοδόμων Ηρακλείου (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΛΒΟ (ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο ΟΤΑ Ραφήνας (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ).
      Σωματείο Βρεφοκομείου Αθηνών (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο ΟΤΑ Ζακύνθου (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ), Σωματείο ΕΔΟΠ - ΔΕΗ (ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Φαρμάκου Μεσσηνίας (ΠΑΣΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ), Σωματείο Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ).
      Μετά από όλα αυτά το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, «άτιμη πραγματικότητα»...
      Τα στοιχεία είναι του Γιώργου ΣΚΙΑΔΙΩΤΗ μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

      Διαγραφή
  5. Ξαδελφος του Κιμ Γιουγκ Ουν25 Απριλίου 2014 στις 7:08 μ.μ.

    Και για να τελειωνουμε με τα περι Σιμου. Η συνεργασια του τοπικου ΚΚΕ με την ΝΔ αποτελει μεμονωμενη περιπτωση που εντασσονταν στη στρατηγικη οξυνσης της ταξικης παλης και των ενδοεργολαβικων συμφεροντων σε τηνιακο επιπεδο. Τελεια και παυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνεις λάθος σύντροφε Ξάδερφε του Κιμ, η συνεργασία με τη Ν.Δ. είναι σύμφωνη με τις μεθόδους εφαρμογής του διαλεκτικού υλισμού και σαφώς ενάντια στις ρεφορμιστικές δυνάμεις του Τηνιακού οπορτουνισμού, που σε συνεργασία με τους λιγοστούς μηδενιστές αναρχοαυτόνομους προσπαθούν να στρέψουν τη λαϊκή πάλη σε άλλες μορφές εκτός του σοσιαλιστικού δρόμου προς μια αταξική Τηνιακή κοινωνία γεμάτη συντρόφους και καθόλου κυρίους και αφέντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιός Μακρονησιώτη26 Απριλίου 2014 στις 1:30 π.μ.

    Έλεος ρε παιδιά σταματήστε το δούλεμα. Εντάξει, είπαμε, οι άνθρωποι την έχουν δει οι μόνοι συνεπείς αγωνιστές, οι μόνοι ορίτζιναλ εκφραστές της εργατικής τάξης, οι μόνοι γνήσιοι απόγονοι και συνεχιστές της προλεταριακής επανάστασης, κλειδοκράτορες της μαρξιστικής και λενινιστικής ορθοδοξίας. Όμως,αυτός είναι ο τρόπος για να τους πλησιάσετε και να τους κερδίσετε;
    Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι τους απωθείτε περισσότερο και τους μεγεθύνετε το πρόβλημα; Ο,τι και να λένε εσείς απαντάτε: ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ, ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΛΠΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με ελπίδα και δίχως συνείδηση δεν πάμε ούτε από τον Άγιο Φωκά στα Κιόνια... Ευτυχώς οι γενναίοι, μέσα από την "ιδεολογική" φυλακή τους θα δώσουν τον δικό τους αγώνα προ του αδιεξόδου να στηρίξουν το ΚΟΙΝΟ ή τον Σίμο... Με "περίσσια" βοήθεια βρέθηκε η λύση για τον πρώτο γύρο! Στον δεύτερο τα διλήμματα θα τεθούν αναλόγως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικιο εχεις. Ετσι κι αλλιως η ιδια η ζωη ενα διλημμα ειναι. Αφου δυσκολευεστε να πατε απο τον Αγιο Φωκα στα Κιονια, μπορειτε να κάνετε κατι πιο ευκολο. Να ανεβειτε στο Ξωμπουργο και να ... δραπετευσετε γενναια, απο φυλακες και αδιεξοδα. Αμην.

      Διαγραφή
  9. Δεκατέσσερα ανώνυμα σχόλια σε μια εντελώς ειδησεογραφική ανάρτηση. Τόσο πολύ έχει ενοχλήσει η κάθοδος και του ΚΚΕ; Ή μήπως το ανακάτεμα της τράπουλας από περισσότερους των δυο μονομάχων τρομάζει τους συνηθισμένους παίκτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ

      Διαγραφή
  10. H πολυφωνία είναι υγεία και δικαίωμα του καθενός.
    ¨Όποιος δε συμφωνεί αγγίζει τα άκρα και μόνο κακό μπορεί αυτό να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανωνυμε του 7-48 μμ χαλαρωσε μαλλον σε πειραζει το ανακατεμα τησ τραπουλασ μηπωσ εισαι απο τουσ βολεμενουσ μαλλον μαθε οτι η εβδομαδα εχει πολλεσμερεσ κααι οχι μονο 2 οπωσ θα ηθελεσ εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή