Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αθεράπευτα εθελόδουλος και πολιτικός βλάκας

Πηγή: anemosantistasis

 

Ο Τσίπρας είναι πολύ τυχερός......Εφαρμόζει το πολύ σκληρό τρίτο Μνημόνιο, χάνει μεν δημοσκοπικά, αλλά πολιτικά στέκεται άνετα αφού ο αρχηγός και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πραγματικά πολιτικοί συνέταιροι του!

Η σημερινή απόφαση του Κούλη να μην ψηφίσει τα ψίχουλα που δίνει ο Τσίπρα γιατί κάποιοι από τους δανειστές διαφωνούν (μιλάμε για την ισχυρή κλίκα Σόιμπλε) αποτελεί το απόλυτο δείγμα της εθελοδουλίας της Νέα Δημοκρατίας. Εθελόδουλος είναι και ο Τσίπρας που εφαρμόζει μνημόνιο απλά είναι έξυπνος λιγουλάκι ώστε να πουλάει και λίγο αντίσταση, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τερμάτισε. Η σημερινή στάση της ΝΔ είναι πράξη απόλυτης υποταγής της στο νεοφιλελεύθερο διευθυντήριο της ΕΕ, σε μία αρχή που θέλει να καταδικάσει εκατομμύρια εργαζόμενους στην Ευρώπη (όχι μόνο στην Ελλάδα) σε εργασιακές συνθήκες "Κίνας". Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να γίνει πρωθυπουργός και δίνει τις καλύτερες εξετάσεις στους εξουσιαστές της αποικίας που λέγεται Ελλάδα.

Βέβαια είναι και πολιτικά βλάκας. Και ο χαρακτηρισμός δεν είναι ακραίος. Θα μπορούσε να υπερψηφίσει. Δεν μπορούσε καν να συννενοηθεί με το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα ότι θα ψηφίσει υπέρ και μετά θα βγάλει τον Τσίπρα στη σέντρα ότι έκανε άλλο ένα όχι ...ναι όταν δεν θα το δέχονταν οι δανειστές; ή ακόμα και αν έδινε το επίδομα ο Τσίπρας να του καταλογίσει επιπλέον μέτρα;;;; Εκτέθηκε ο πανίβλακας σε μερίδα του εκλογικού σώματος προνομιακή για την Νέα Δημοκρατία.


Μέχρι και το ΚΚΕ που ψηφίζει σε όλα "όχι" γιατί μυρίζεται από το χιλιόμετρο τακτικισμούς και απατεωνιές, ψήφισε θετικά γνωρίζοντας πως θα εκτεθεί ο Τσίπρας μόνος του από τις εξελίξεις

1 σχόλιο: