Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Κοινό Τηνίων: Τελετή ορκωμοσίας - Φιέστα κόστους 2980€

Plateau Τυριών

Κατά την 11η και τελευταία συνεδρίαση του παρόντος δημοτικού συμβουλίου, στις 12 Αυγούστου, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η ανάληψη πίστωσης 2980€ για την κάλυψη δεξίωσης στην τελετή ορκωμοσίας.

Φυσικά, ο δημοτικός μας σύμβουλος κ. Γιάννης Βιδάλης δεν θα μπορούσε να ψηφίσει μια τέτοια πίστωση για φιέστες του δημάρχου και της πλειοψηφίας, όταν οι ανάγκες του δήμου και των δημοτών μας είναι τεράστιες και δεν περισσεύει ούτε ευρώ.

Πρότεινε δε, τα χρήματα της φιέστας να δοθούν για τις ανάγκες της κοινωνικής κουζίνας, που για την ενίσχυσή της γίνεται την ίδια μέρα και ώρα ανοικτή συναυλία στο Γυμνάσιο Τήνου.

Η πρόταση μας έγινε αποδεκτή και από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας αλλά όχι και από την πλειοψηφία που ψήφισε την πίστωση των 2980€ για την φιέστα.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων” δεν θα παραβρεθεί στην “τελετή ορκωμοσίας”.

Ο απερχόμενος και ο νέος δημοτικός σύμβουλος αλλά και τα μέλη της δημοτικής μας κίνησης θα παραβρεθούν και θα βοηθήσουν για την επιτυχία της συναυλίας για την ενίσχυση της κοινωνικής κουζίνας.

Ακόμα, ζητάμε από όλους τους νεοεκλεγείς δημοτικούς συμβούλους, και τους συμβούλους και προέδρους κοινοτήτων όλων των παρατάξεων, να μην παραβρεθούν στην τελετή ορκωμοσίας και στην φιέστα που θα ακολουθήσει. Αντί αυτού, τους καλούμε να συμμετάσχουν στην ανοικτή συναυλία και να ενισχύσουν έτσι την κοινωνική κουζίνα.

Ιδιαίτερα αναμένουμε από τους συμβούλους της παράταξης “Ενωμένοι για το νησί μας” του κυρίου Κροντηρά, η οποία εξέδωσε και σχετικό δελτίο τύπου, να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου