Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Κουίζ: Πόσα μέτρα είναι;


Επειδή το τελευταίο διάστημα βομβαρδιζόμαστε με κορονοπροφάσεις, το Ξάνεμο, έψαξε την σημερινή ειδησεογραφία στα τοπικά sites και ζητά τα φώτα σας για να μετρήσουμε τις αποστάσεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

Φωτο 1: Από την επίσκεψη της κυρίας στην φώτο, στο λιμεναρχείο για να δώσει τα εύσημα "όσον αφορά στο θέμα της τήρησης των υγειονομικών διατάξεων" για την αντιμετώπιση του κορονοιού.



(από το Tinostoday)
Ερώτηση  Ξ: Πόσο είναι το πλάτος του μπλε κουτιού που κρατούν από κοινού; (Αν η απάντηση σας είναι κάτω από 1,5m, είναι λάθος) 

Φωτό 2: Από την ίδια επίσκεψη. 

Ερώτηση Ξ: Πόση είναι η απόσταση από τον αριστερό αντίχειρα του κυρίου με τα άσπρα, έως τον δεξί αντίχειρα του κυρίου με το μπλε σακάκι; 
Ομοίως, απαντήσεις ότι είναι κάτω του 1,5m, είναι λάθος, ο Χαρδαλίας επιβάλει πρόστιμο. 

Φωτό 3: Απο την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στο δήμαρχο Τήνου.


Ερώτηση Ξ: Πόσο είναι το μήκος του τραπεζιού που κάθονται οι φωτογραφιζόμενοι;
Για διευκόλυνσή σας υπολογίστε ότι η απόσταση ανάμεσα τους καθήμενους είναι άνω του 1,5m. 

Σε όλες τις σωστές απαντήσεις, το Ξ, εξασφάλισε και θα προσφέρει από ένα κουτί μάσκες, όμοιες με αυτές που φοράνε οι φωτογραφιζόμενοι στις φωτό.  

Υγ:  Απαντήσεις όπως ότι ο covit’19 δεν μεταδίδεται μεταξύ κυβερνητικών  και από Νδημοκράτες, φέρνοντας ως παράδειγμα  το σόου Πρωτοψάλτη στο πρωθυπουργό, ή τα εγκαίνια της Πλατείας Ομονοίας από τον Μπακογάννη θα αποκλείονται ως απαράδεκτες

2 σχόλια:

  1. Ρε όρεξη που την έχετε... Μέτρα, αποστάσεις, μάσκες κ.λπ. δεν αφορούν τις δημοσιοσχεσίτικες συναντήσεις. Διότι, ως γνωστόν, οι παράγοντες διαθέτουν επαρκή αριθμό αντισωμάτων και πολύ δύσκολα θα αποκτήσουν τον κορωνοϊό. Όταν, μάλιστα, είναι και θρησκευόμενοι τότε γίνονται άτρωτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματι τους θρησκευομενους δεν τους ακουμπα... ο ιος! Αλοιμονο σεμας τους μη θρησκευομενους!!! Προχθες στον Αρναδο ηταν εκει επετρεπετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή