Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

«Αγανακτισμένοι Τηνιακοί » …. Συνεχώς!

 






 
AΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝΙΑΚΟΙ
Τοποθεσία: ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΝΟΣ
Ώρα: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011 7:00 μ.μ.


ΔΕΝ εκβιαζόμαστε
ΔΕΝ  πουλάμε
ΔΕΝ χρωστάμε
ΔΕΝ πληρώνουμε!

Και αυτήν την Κυριακή και συνεχώς στον δρόμο. Αυτή την φορά περισσότεροι. Έχουν έρθει  και φίλοι από την Αθήνα.
Θα πρέπει ο παλμός της συγκέντρωσης να είναι δυνατός, να φτάσει και στα αυτιά αυτών που δεν αφήνουν τον καναπέ και τον φραπέ τους.
Δεν χρειάζεται να τους παρακαλάμε.
Και υπ όψιν ότι πάντα λιγότεροι είναι αυτοί που πάνε μπροστά.  

Προσοχή στην ώρα. Είναι στις 7.00μ.μ

8 σχόλια:

  1. Μπαβο παιδια! Μη μασατε! Κραξτε κυβερνηση,τροικα και οποιον ντοπιο η ξενο ειναι παπαγαλακι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο το ότι στα νησιά μας οι κάτοικοι έχουν λουφάξει με δικαιολογία τον τουρισμό και δεν κινούντε κατά τών συνεχόμενων Μνημονίων. Οι τουρίστες κύριοι είναι περαστικοί από την Ελλάδα μας, εμείς τον Σεπτέμβριο θα φάμε Νέα Μέτρα και κάθε 3 μήνες θα τρώμε νέα παλούκια. Εάν κάποια στιγμή θα βλέπετε πλοία τού γείτωνά μας να κάνουν βόλτες γύρω από τα νησιά σας τότε θα φωνάζετε γιά συμπαράσταση από την υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν θα πάμε ποτέ καλά σε αυτήν εδώ την Χώρα γιατί δεν είμαστε ενωμένος Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε Κυριακή θα μπορούσαν στα νησιά μας οι κάτοικοι να έκαναν συγκεντρώσεις στα λιμάνια τών νησιών, ας βλέπουν οι τουρίστες τους. Η Νέα Τάξη θα αλλάξει τα φώτα όλων μας σε αυτήν εδώ την Χώρα. Ξυπνήστε όλοι, σε όποια περιοχή κι αν είστε, θα δείτε εφιαλτικές αλλαγές στην ζωή όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτοικοι τής Τήνου δεν έχετε πρόβλημα από τα Μνημόνια τού ΔΝΤ, δεν αντιδράτε καθόλου, οικονομάτε επειδή έρχεται κόσμος στο νησί γιά την Παναγία εκεί, δεν σκέπτεστε τίποτα άλλο εκτός από τα κέρδη σας. Εάν κάποια στιγμή θα ξεπουληθούν νησιά μας ίσως να είστε στην λίστα αφού το νησί είναι επικερδής επιχείρηση. Διαβάζουμε ότι οι Γερμανοί θέλουν την Κρήτη, οι Άγγλοι την Κέρκυρα, ίσως κάποιοι να θέλουν να πάρουν και το νησί τής Τήνου. Μάλλον εκεί στην Τήνο μόνο γιά τα κέρδη ενδιαφέρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψάξτε και μάθετε γιά το RFID που λένε ότι ήδη το έβαλαν στην Γερμανία σε 5.000 άτομα, μα και στην Αμέρικα. Είναι καιρός να ξυπνήσετε και στα νησιά όλοι η κάτοικοι, να μη κοιτάζετε μόνο τα κέρδη σας από τον τουρισμό. Το Διαδίκτυο το έχετε γιά το Φέις-μπούκ και γιά τα Τσάτ, Διαβάστε στο Διαδίκτυο σημαντικά θέματα γιά τις τρομερές αλλαγές που θα κάνει η Νέα Τάξη στην καθημερινή ζωή όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιά τα Μνημόνια δεν κινείστε στα νησιά. Εάν μεθαύριο κλείσουν το Νοσοκομείο τής Σύρου και τρέχεται μετά στον Πειραιά ή στην Κρήτη τότε θα βγαίνετε στα τηλεοπτικά κανάλια και θα παραπονιέστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαέ ψάξε και μάθε τι αναφέρει το Άρθρο 157 τού Ποινικού Κώδικα. Ήρθε ο καιρός που πρέπει να ψάχνει ο Λαός μας πολλά γιά να μαθαίνει πολλά και να σκέπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος σκέπτεται και όποιος αντέχει να ακούει αλήθειες ας ακούει ραδιόφωνο στην Αθήνα ή και μέσα από το Διαδίκτυο 97,8 REAL FM από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί. Ήρθε ο καιρός που πρέπει όλοι να σκεπτόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή