Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πολατσίδης εναντίον «Αγανακτισμένων Τηνιακών»


Παρατήρηση σε έντονο και αυστηρό τόνο, απηύθυνε σε μια ομάδα  «αγανακτισμένων» που αναρτούσε πανό στην εξέδρα,  ο επίτροπος και τέως αντιπρόεδρος του Π.Ι.Ι.Ε.Τ, προϊστάμενος του γραφείου πρωτοβάθμιας Γιάννης Πολατσίδης. Τους ζήτησε να τα κατεβάσουν γιατί λέει ο χώρος της εξέδρας είναι ιδιωτικός.
Ή δεν έχει καταλάβει τίποτα από ότι γίνεται γύρω του, ή η κομματική του καψούρα του επιβάλει να μην καταλαβαίνει.  

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ίσα ίσα... όλοι τους καταλαβαίνουν πως οι καιροί της κυριαρχίας τους φτάνει στο τέλος της... γι' αυτό πλέον εκδηλώνουν τον πραγματικό τους εαυτό: αυτό της απληστίας, της ματαιοδοξίας και της αλαζονείας!

    Δυστυχώς για τα παιδιά μας αυτοί οι "κύριοι" έχουν θέσεις που επηρεάζουν το μέλλον τους...

    Πολατσίδηδες τραμπούκοι: έρχονται μέρες που τι είναι δημόσιο και τι όχι θα το κρίνει ο ΛΑΟΣ, αυτός που αγνοείτε, αυτός που κοροϊδεύετε, αυτός που χλευάζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον έχετε χάσει την μπάλα και γράφετε κάθε είδους βλακεία. Οι χαρακτηρισμοί από ανώνυμους συντάκτες επιστρέφονται στους ιδίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να συκοφαντούμε με τόση ευκολία ανθρώπους με πολύχρονη πορεία και προσφορά τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην τοπική κοινωνία γενικότερα, είναι τουλάχιστον χυδαίο και δε συνάδει με το αίσθημα του αγανακτισμένου λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oi wraies lexeis kai oi filofronhseis file epishs anwnyme den allazoun thn pragmatikothta... Lupamai pou sto lew egw alla h mpala den exei xathei, apla den einai pia sta podia sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι ο ίδιος που τα γράφει ή έχει και fan club; Όποιος φοράει και γραβάτα δεν είναι απαραίτητα άξιος συγχαρητηρίων και σεβασμού. Διαφορετικά δεν εξηγείται η σημερινή κατάσταση στην πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή