Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Βιολογικός Πανόρμου: συνέχεια.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Τήνου που με την ευκαιρία του δημοσιεύματός μας πληροφόρησε εμάς και τους αναγνώστες μας με δελτίο τύπου( www.tinos.gov.gr/portal/page/portal/tinos/informative/bulletins/FullStory?ID=4253238)    « υπεύθυνα , για την μια και μόνη αλήθεια» όσο αφορά τον βιολογικό του Πανόρμου. Ευτυχώς, οι πληροφορίες μας ήταν λανθασμένες,  διαψεύστηκαν μόνο όσο αφορά το αντλιοστάσιο στα «Βολιά», και ο βιολογικός «σώθηκε» και  «λειτουργεί ορθά», άρα δεν βρωμάει, δημιουργεί απόβλητα καθαρά και ακίνδυνα για το κοινό και το θαλάσσιο οικοσύστημα.
Επειδή, όμως, μπορεί να παρουσιαστούν απρόβλεπτες δυσλειτουργίες , να παραθέσουμε τα τηλέφωνα των υπευθύνων:  Δήμος Τήνου 2283360100, δημάρχου:2283360125 και ύδρευσης- αποχέτευσης  2283360116 στα οποία θα μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες όταν  διαπιστώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα πχ όταν βρωμάει.
  Ακόμα, να τον παρακαλέσουμε να μας πληροφορήσει  «υπεύθυνα»,  όπως έκανε και στο πιο πάνω δελτίο τύπου, πότε, πού, από ποιόν, πόσες φορές, ποιος πήρε τα δείγματα, το εργαστήριο που έκανε τις αναλύσεις , καθώς και τα αποτελέσματα των αναλύσεων για να ενημερώσουμε  το κοινό, τους  συμπολίτες μας, τους κάτοικους της περιοχής  και τους πολυπληθείς επισκέπτες της, χωρίς αντιπολιτευτική διάθεση.

1 σχόλιο:

  1. Μου αρέσουν αυτά τα δελτία τύπου του δήμου μου θυμίζουν τα τρία πιθηκάκια ή μαιμουδάκια δεν θυμάμαι τι είναι που ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ και ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ.....κάπως έτσι θα πρέπει να είμαστε όλοι εμείς που μυρίσαμε την μπόχα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή