Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Για γέλια και για κλάματα

Διασταύρωση Τριποτάμου


Διασταύρωση Ξυνάρας

Διασταύρωση Αγ. Νικήτα

Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται, ενδεικτικά, το χάλι που επικρατεί στο οδικό δίκτυο  του νησιού με τις πινακίδες. Χάλι που κάνει πολλούς από τους εκατοντάδες επισκέπτες οδηγούς, αφού ξεπεράσουν την πρώτη τους σαστιμάρα αντικρίζοντας το πρωτότυπο πανευρωπαϊκό πάρκο πινακίδων στο λιμάνι, να το ρίχνουν στα «γαλλικά» προσπαθώντας να βρουν το Βόλακα ή την Κολυμπήθρα. Βέβαια, το ζήτημα με τις πινακίδες είναι παλιό. Απλά το επισημαίνουμε πάλι για να καταδείξουμε την διαχρονική ανικανότητα των εκπροσώπων μας στην τοπική, νομαρχιακή και περιφερειακή διοίκηση να το αντιμετωπίσουν.
Και να σκεφτεί κανείς, πως το μισό δημοτικό συμβούλιο είναι… εργολάβοι, που θα μπορούσαν με λίγη εθελοντική προσφορά να βοηθήσουν την κατάσταση, τουλάχιστον, στα κεντρικότερα σημεία.

3 σχόλια:

  1. Δεν φταίει ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοί του.. Δεν μπορεί να φταίνε αυτοί! Τις ταμπέλες για την Κολυμπήθρα τις χαλάνε οι Κωμτιανοί για να κάνουν κανένα μπάνιο με ησυχία... Τις υπόλοιπες τις χαλάνε οι ίδιοι για ξεκάρφωμα... Ακούς εκεί: "Φταίει ο δήμαρχος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εργολαβοι του δημοτικου συμβουλιου δεν ασχολουνται με... λεπτομερειες του τυπου εθελοντικη εργασια, εκτος και αν υπαρχει χρηματικη αμοιβη!!!
    Ειναι πρωτοι ομως για χορους και πανηγυρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή