Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Προς Αρχιερατικό Επίτροπο ΤΗΝΟΥ


O κύριος  Σανταμούρης  μας έστειλε την παρακάτω απάντηση από την Παρασκευή 28-07 σε απάντηση όλων των προηγούμενων:

Προς Αρχιερατικό Επίτροπο ΤΗΝΟΥ
Επειδή με απειλείτε και δηλώνετε ότι άμεσα θα προσφύγετε στη δικαιοσύνη για την άσκηση αγωγής αποζημίωσης για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστητε εσείς και τα θιγόμενα πρόσωπα,(εγώ δεν ανάφερα άλλα πρόσωπα,εσείς ποια εννοείτε;).Αισθάνομαι ευτυχής που τελικά θα βρεθούμε στο ΜΕΤΕΡΙΖΙ της Δικαιοσύνης άνδρας προς άνδρα.

ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ.

Επειδή η πρώτη πέτρα μου έφερε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα,  καλό είναι να την αγνοήσετε για να υπάρξει η συνέχεια, γιατί υπάρχουν και οι παράπλευρες απώλειες.



18 σχόλια:

  1. Αγαπητε Γιωργο κακως ζητησες να κατεβει η επιστολη
    σου. Αν μαλιστα αυτο εγινε, οπως ακουγεται, επειδη
    σου το απαιτησαν καποιοι παραγοντες, προκειμενου να
    μην κινδυνευσει η χρηματοδοτηση του Δημου απο το
    Ιδρυμα, εκανες δυο φορες κακως. Η χρηματοδοτηση δεν
    μπορει να δινεται εκβιαστικα με ορους συμορφωσης
    προς τας υποδειξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ' αυτά και μ' αυτά, ξεδιπλώνεται το κουβάρι που λέγεται "διαπλοκούλα" (το υποκοριστικό για λόγους σεβασμού στην εθνική "διαπλοκή"):

    -Παπάδες που "επιθυμούν" να κατέβουν επιστολές, που κανονίζουν ποιος και πόσο θα χρηματοδοτηθεί, ποιος και πότε θα κερδίσει ή θα χάσει την δίκη - με υπεροψία, με γνώση της δύναμής τους, αγνοούν κάθε κανόνα και "πιστοί" που σφυρίζουν κλέφτικα...
    -Εκλεγμένοι με κατεβασμένα παντελόνια με πολίτες απολιτίκ που δεν τολμούν όλοι μαζί και χώρια.
    -Κολοτουμπικοί της σχολής Καρατζαφέρη σε κάθε βαθμίδα.
    -Φασισμός, Φαρισαϊσμός, φαλλοκρατία και άγιος ο Θεός - ο Παστίτσιος τους μάρανε!
    -Λαός για κουτσομπολιό, ντυμένος στον καθωσπρεπισμό, δεν ανακατεύεται... Λίγοι περίεργοι (κομουνιστές-οικολόγοι, κακεντρεχείς πάντως...)
    -Μέσα "Ενημέρωσης" τουμπεκί ψιλοκομμένο (μέχρι και πότε κατούρησε στην Τήνο ο Λιάγκας μας δείχνουνε κατά τα άλλα...) - σεμνοτυφία κι εδώ, φίμωση, ανελευθεροτυπία...
    -Λίγοι μόνο Πολίτες που αναρωτιούνται, διαλέγονται, προβληματίζονται απουσία των πανηγυρτζήδων αφεντικών, αλλά αυτοί είναι γραφικοί...
    -Αντιπολίτευση όμοιας διαπλοκής, απούσα. Αναμένει το ώριμο φρούτο να πέσει, της τεχνικής του Καραμανλέως του νεότερου του διαπλοκοφάγου...
    -Δρακονήσια που δεν πωλούνται απ' την μία (μας παίρνει ο τσαμπουκάς) και δημόσια παραδοχή "όποιος τα βάζει με τον παπά, καταστρέφεται" από την άλλη (δεν μας παίρνει ο τσαμπουκάς) από τους ίδιους μηδενικούς συντελεστές μιας καθημερινότητας
    -Εν μέσω καταιγίδας φορομπηχτικών μέτρων, διαβεβαιώσεις ότι δεν άλλαξε ο συντελεστής του χαρατσίου κατά τα άλλα
    -Να δεις που μας ψεκάζουνε...

    Νίκας τοις βασιλεύσι κατ' αδιαφορούντων δωρούμενη
    ΑΜΗΝ (Ευλόγησον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ένας Κορνήλιος Καστοριάδης θα μπορούσε να κατανοήσει τα γραφόμενά σου που, ατάκτως ερριμμένα σκέψεις και κριτικές για μας τους πολίτες απολιτίκ είναι......και στην κορφή κανέλα.
      "Κύριε σώσον τους ευσεβείς" - ΑΜΗΝ.

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω να εξαίρεσα κάπου τον εαυτό μου, αν έτσι φάνηκε ζητώ το συγγνώμη: Συγχώρησον πάτερ!

      Διαγραφή
    3. Περιορίζομαι στο να κάνω αποδεκτή μόνο την διευκρίνηση αφού, "το συγνώμη: Συγχώρησον πάτερ" που μου ζητάτε αν και εκφράστηκε πολύ έξυπνα, σίγουρα ως μη ιερωμένος αδυνατώ να την αποδεκτώ ή να την απορρίψω. Μου επιτρέπεται όμως να πω: "Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω". Συνεπώς το όλο θέμα θεωρείται λήξαν.

      Διαγραφή
  3. Κ.ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Κ. ΚΟΥΣΟΥΝΑΔΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΟΤΙ ''ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ'', ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΩΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. (ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ.) ΕΣΕΙΣ !!! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ?????? ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΑΠ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΧΩΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ. (ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ???. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ... ΣΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ. ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΙ Ο ''ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ'' ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΟΤΑΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ''ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ''. ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ (ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ)?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από τα λεγόμενα των συμπολιτών μας, εσύ αυτό κατάλαβες;;; Κ. Ανώνυμε, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πάρω το μέρος του κ. Σανταμούρη αλλά δεν έχετε καταλάβει τίποτε από την συζήτηση. Αυτό που θέλατε να δείτε, βλέπετε. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι λοιπόν. Κ. Σανταμούρη, μην ασχολείστε με τα προσωπικά των άλλων, γιατί υπάρχει πάντα καλοθελιτής που θα ασχοληθεί με τα του δικού σας οίκου... Α και μην ξεχνάμε το εν λόγω πρόσωπο (φοβάμαι τον ύψιστο και δεν το επικαλούμε) έχει βοηθήσει τους πάντες: τα πτώματα που πάτησε για να ανέβει, τους ανθρωπάκους που τον φοβούνται, κτλ κτλ κτλ

      Διαγραφή
    2. and the Oscar goes to ... μην εξανίσταστε κ. Ανώνυμε των 8:11μ.μ. "απλόχερα" χρησιμοποίησε την δύναμή του επάνω σας ενώ είχατε ανάγκη, αυτό είναι το ζητούμενο, μην χάνουμε και το δάσος τώρα

      Διαγραφή
    3. Είναι άξιο απορίας που ο Ανώνυμος των 8:11 μ.μ. ενώ εμμέσως δηλώνει πως, δεν έχει προσωπική άποψη αλλά μόνο "απ' τα λεγόμενα των συμπωλιτών μας" εκφράζει με απόλυτη σιγουριά για τον κ. Σανταμούρη τόσο εριστικές, προκλητικές και αήθεις προσβολές.
      Οι δε ανοίκειες επιθέσεις του σε προσωπικό και πολυποίκιλο επίπεδο ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της συνήθους προσβολής.
      Συμπέρασμα; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

      Διαγραφή
    4. Σανταμούρης Γιώργος2 Οκτωβρίου 2012 στις 1:52 μ.μ.

      Αν εχεις τα κοτσια κυριε Ανωνυμε των 8:11 βγαλε την κουκουλα της ανωνυμιας και ελα οπουδηποτε θελησεις ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ αν και τι εχω προσφερει στον τοπο μου ολα αυτα τα χρονια ανιδιοτελως.ΔΕΙΞΕ ΘΑΡΡΟΣ

      Διαγραφή
    5. Επιτέλους να ένας πρόεδρος λιμενικού ταμείου που προσφέρει στο τόπο του και δεν πληρώνεται ........... Σας βγάζω το καπέλλο.

      Διαγραφή
    6. Κύριε Ανώνυμε των 8:11 μ.μ. πιστεύω πως ο κ. Σανταμούρης σας απηύθυνε μία πολύ έντιμη και παληκαρίσια πρόκληση - πρόσκληση.
      Η μπάλα έχει σταλεί στην δική σας πλευρά και εναπομένει να δούμε αν θα επιλέξετε να την αποκρούσετε με την αποδοχή σας.
      Η τελική σας απόφαση:
      .- Ή θα αποδείξει πως και χωρίς τον μανδύα της ανωνυμίας διαθέτετε θάρρος, τόλμη, ανάστημα και τεκμεριωμένη προσωπική άποψη.
      .- Ή πως είστε από αυτούς που "είχαν ανάγκη και ωφελήθηκαν χωρίς καμία εξαίρεση" και συνεπώς ως ευεργετηθείς σας δόθηκε η ευκαιρία επιτιθέμενος εν κρυπτώ να ξεχρεώσετε τις όποιες "υποχρεώσεις σας".

      Διαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=z0GYMVPFcuY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν γνωρίζω προσωπικά ούτε το Πάπα Φανερό ούτε και το κύριο Σανταμουρη.
    Υπήρξα όμως φαντάρος στη Σύρο και γνώρισα το πρώην μητροπολίτη Δωρόθεο και τη συμπεριφορά του μέσα στο στρατόπεδο. Άποψη μου είναι δυστυχώς ότι η σεξουαλική συμπεριφορά έχει τεράστια σημασία στο ποιος θα ανέβει και ποιος θα χαντακωθεί στα αξιώματα του ιερατείου και αυτό μάλλον φαίνεται να είναι και παράδοση πολύ παλαιά που διαιωνίζετε από τον ένα στον άλλο. Θα μπορούσα και να το αναπτύξω αυτό το θέμα άλλα δεν πιστεύω ότι υπάρχει ελευθερία λόγου στη χώρα μας (βλέπε τι έγινε και με τον Άγιο παστίτσιο). Είναι γεγονός όμως ότι όλη αυτή η κατάσταση βρωμάει και μάλιστα πολύ. Είναι τραγικό στην εποχή μας ένας άνθρωπος που είναι ομοφυλόφιλος να κρύβεται και ταυτόχρονα να κηρύττει από άμβωνες το λόγο του μίσους εναντίων ανθρώπων με την ίδια με αυτόν σεξουαλική συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομιζω πως η τελευταια παρεμβαση του αγιου Πειραιως Σεραφειμ περι στοματικου ερωτα, βαζει καποια πραγματα στη θεση τους.
    Βεβαια, δεν αναφερεται και στον συνηθη(οπισθογεμη) τροπο, αλλα
    ειναι αυτονοητο οτι τον εννοει. Επομενως, εκκλησιαστκως, αν οι φημες ειναι βασιμες, ο κ. Σανταμουρης,ως μελος της ζωσας εκκλη-
    σιας μπορει να θετει τα σχετικα ερωτηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάζω τα σχόλια των φίλων εδώ με αφορμή την αντιπαράθεση σανταμουρης-φανερος και βλέπω ότι είτε έχουμε χάσει το μετρό και δε ξέρουμε πια που είναι το όριο δημόσιας και ιδιωτικής ζωής είτε επαναλαμβάνουμε τη γνωστή χωριατικη τακτική που στη Τήνο ευδοκιμεί ιδιαιτέρως, το ακριτο κουτσομπολιό.

    Μωρά, άμα έχω λίγη περηφάνια μέσα μου, θα πάω να προσκυνησω τον κάθε Παπαδάκο η προεδράκο για να μου κάνει το ρουσφέτι και μετα απο πίσω θα μιλώ για το που, ποτέ και με ποσά πήρε πτυχίο ενώ δε ξέρει ούτε το καλημέρα στη γλώσσα που υποτίθεται οτι σπούδασε? δηλαδή θα εφαρμοσω αυτό που ο τύπος λέει παραπάνω ότι ο φανερος βοηθά κι αυτό έχει σημασία σήμερα? άρα αν αύριο έχει εξουσία κι ο φονιάς του αδερφού μου θα πάω να ζητήσω βοήθεια γιατί αυτός μόνο θα μπορούσε να με βολέψει σε μια θεσούλα η να μου μεταθέσει το γιο απο Μυτιλήνη στη Σύρο για ένα χρόνο φανταριλικι?και θα το καταδεχτω???τι λένε οι Τηνιακοι γι αυτή την τακτική..????

    Και κάτι για το τύπο που μιλάει για τον μακαρίτη τον δεσπότη στη Σύρο. Άκου φίλε μου, ο μακαρίτης, αν δεχτώ το σχόλιο σου που μιλά για προσωπική εμπειρία, ήταν ο,τι ήταν. Αν όμως ΕΣΥ ενδωσεις, γιατί αποκλείεται να ενδωσεις για την ομορφιά, τη κορμοστασια και τα γαλάζια ματιά του, θα το κανείς περιμένοντας όφελος.λεφτά είναι, δουλειά είναι, μετάθεση είναι? ο,τι κι αν είναι, ξεπούλημα του εαυτού σου είναι. Τότε πες μου που βρίσκεται ηδιαφορα ανάμεσα σε μια πόρων και σε κάθε τύπο που ξεπουλιεται με κάθε τροπο για κερδίσει κάτι...μη τρελαθούμε τελείως πια στη χώρα του παραλογου'!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διορθώνω, εννοούσαν που βρίσκεται η διάφορα ανάμεσα σε μια πόρνη και στο φαντάρος παραπάνω...ο δαιμων του iPad!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλήθεια Γιώργο, γιατί απεσυρες την επιστολή σου? το θεωρείς τίμιο αυτό? όταν κανείς τσαμπουκαδες μεταξύ μεθυσιου και νηφαλιότητας δηλαδή, απλώς θες να τραβήξεις τη προσοχή πάνω σου? νιώθω ότι το όλο θέμα με τον φανερό μπήκε εξ αρχής σε λανθασμένη βάση. Αν ήθελες να φερθεις πιο εξυπνα και αποτελεσματικά απευθυνεσαι στη προϊσταμένη αρχή του παπά, το μητροπολίτη, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΎΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΌ ΝΑ ΔΙΚΆΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΆΠΤΩΜΑ. Κι ακόμα ψηλότερα, στη Σύνοδο, και το λυνεις το θέμα μια και καλή.
    Τώρα, επιστολές για κάτι που είπαν, άκουσαν, έμαθαν...δε με συγκινούν. Προτιμώ τις θεσμικές αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή