Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Λεβογιάννης, αρνείται να καθίσει μαζί με Βρούτση - Ρήγα..

Νίκος Λεβογιάννης: δεν επιθυμώ να είμαι μέλος της τιμητικής επιτροπής του 5ου Πανναξιακού Συνεδρίου, λόγω της συμμετοχής σ’ αυτήν κυβερνητικών στελεχών. 


Αυτά εκεί στην Νάξο. Εμείς εδώ στην Τήνο έχουμε πιο "κόσμιες'' συνήθειες. Έχουμε αποκτήσει μόνιμη καμπούρα από τις μετάνοιες και το γλείψιμο πάει σύννεφο για πάρτι τους. 



Τη διαγραφή του από την «Τιμητική Επιτροπή του 5ου Πανναξιακού Συνεδρίου- Η Νάξος διά μέσου των αιώνων» ζητεί ο πρώην Βουλευτής Νίκος Λεβογιάννης, με επιστολή του στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νάξου.
Στην επιστολή του ο Ν. Λεβογιάννης επισημαίνει ότι δεν επιθυμεί να είναι μέλος μιας «Τιμητικής Επιτροπής» στην οποία συμμετέχουν και δύο κυβερνητικά στελέχη (Βρούτσης, Ρήγας), οι οποίοι «πέραν των πολιτικών τους ευθυνών για όσα υποφέρει από το 2010 ο Ελληνικός λαός, αδιαφόρησαν και επί της ουσίας συμφώνησαν στην κατάργηση από την κυβέρνηση του Νοσοκομείου της Νάξου, του πιο μεγάλου έργου που έγινε ποτέ στο νησί μας, αποτέλεσμα πολύχρονων αγώνων του λαού».

Η επιστολή του πρώην Βουλευτή έχει ως εξής:



Προς

τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νάξου
κ. Ιάκωβο Ναυπλιώτη


Θέμα: συμμετοχή μου στην Τιμητική Επιτροπή του 5ου Συνεδρίου «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων»
κύριε Πρόεδρε
Πληροφορήθηκα από τα τοπικά ΜΜΕ ότι ορίστηκα μέλος της Τιμητικής Επιτροπής του 5ου Συνεδρίου «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων» που θα γίνει στην Απείρανθο Νάξου στα τέλη Αυγούστου 2013.

Γνωρίζετε ότι ο «διορισμός» μου στην επιτροπή αυτή έγινε εν αγνοία μου.
Επιθυμώ να σας ενημερώνω ότι αρνούμαι να παραμείνω μέλος της «Τιμητικής Επιτροπής του Συνεδρίου» για το λόγο ότι συμμετέχουν σ’ αυτή δύο κυβερνητικά στελέχη (Βρούτσης, Ρήγας), οι οποίοι, πέραν των πολιτικών τους ευθυνών για όσα υποφέρει από το 2010 ο Ελληνικός λαός, αδιαφόρησαν και επί της ουσίας συμφώνησαν για την κατάργηση από την κυβέρνηση του Νοσοκομείου της Νάξου, του πιο μεγάλου έργου που έγινε ποτέ στο νησί μας, ύστερα από πολύχρονους και δυναμικούς αγώνες του λαού.
Αθήνα 7 Ιουλίου 2013
ευχαριστώ

Νίκος Λεβογιάννης

2 σχόλια:

  1. Αναμενόμενο. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Ν.Λεβογιάννη στο όμορφο εκδοτικό ταξείδι της Οφιούσας. Αν και κυβερνητικός βουλευτής τότε, στήριξε μέσα και έξω από τη Βουλή σημαντικά θέματα που ανέδειξε η εφημερίδα, όπως: το χωροταξικό της Τήνου, την ιερή φάμπρικα με τα πανηγυρόσπιτα, την κακοποίηση της Βουρνής, το φιάσκο του εξωτερικού λιμενοβραχίονα κ.α. Έντιμη στάση για τοπικό βουλευτή που, όμως, οι διαπλεκόμενοι κομματικοί μηχανισμοί δεν του συγχώρεσαν...Επομένως, στα καταστροφικά συνεταιράκια Βρούτση-Ρήγα θα κολλήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή