Σχετικά

Εναλλακτική κίνηση για την Τήνο, εκτεθειμένη σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατή από όλους

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Αναπόφευκτες οι συγκρίσειςΔιαβάσαμε σήμερα για ένα “ασυνήθιστο θέαμα”. Οκτώ κυρίες οι οποίες διατηρώντας  την ανωνυμία τους, χωρίς φωτογραφίες, χωρίς φανφάρες χωρίς φρου φρου κι αρώματα, χωρίς φλας και δελτία τύπου, να πληρώνουν στην Βαρβάκειο αγορά της Αθήνας, το λογαριασμό σε συμπολίτες μας που δεν μπορούσαν να πληρώσουν. Είναι χαρακτηριστικό το απόσπασμα από το βίντεο με τον πρόεδρο της αγοράς, ειδικότερα μετά το 1.13΄, που το αποκάλυψε και που δεσμεύτηκε να μην τις αποκαλύψει.Πριν δυο τρεις μέρες, σε μια άλλη "συνηθισμένη καταχώριση" στα ηλεκτρονικά μέσα της Τήνουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό διαβάσαμε: “Με την ευλογία του σεβ. Ποιμενάρχου μας ….πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων στην ιερά νήσο Τήνο, σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες κλπ κλπ κλπ”.

Αναπόφευκτες οι συγκρίσεις. Τα σχόλια δικά σας. 


7 σχόλια:

 1. ο ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ σε πληρη δραση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και όχι μόνο...
  Αυτά να τα απευθύνετε στους κυρίους της αντιπολίτευσης που τώρα τελευταία γλύφουν εκεί που έφτυναν.

  Υ.Γ και όποιος μπορεί ας με διαψεύσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάρχει και άλλη αντιπολίτευση πλέον! Άντε να δούμε και πέραν της κοκορομαχίας για το ποιος έφτιαξε τι (πάντα με δημόσιο χρήμα) και κάτι καινούριο.

   Διαγραφή
 3. Όλοι στον αγώνα για την επανεκλογή...ελάχιστοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο αυτό!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ναι μεν εν κρυπτώ η ελεημοσύνη και η βοήθεια αλλά όλοι αυτοί που είναι έτοιμοι να κρίνουν ας αναλογιστούν φανερά ή αφανώς πόσο βοήθησαν και αυτοί το συνάνθρωπο τους αυτές τις γιορτές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σωστό... για να γίνετε παράδειγμα σε αυτούς που δεν βοηθάνε το κάνετε με το πιο διαφημιστικό τρόπο... απίθανοι συλλογισμοί! γελάνε οι πατέρες της εκκλησίας μέρα που είναι...

   Διαγραφή
 5. υπεροψία,διακριτικότητα, πολυλογία, αλληλεγγύη,αμετροέπεια, προσφορά, αμοραλισμός, ανιδιοτέλεια, κενολογία
  Βάλτε τα σε σωστή σειρά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή