Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Κοινό Τηνίων: Για τις υπαλλήλους του Παιδικού Σταθμού

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΚΟΙΝΟ ΤΗΝΙΩΝ


Δευτέρα 2 Μάρτη 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Μετά από όσα κατατέθηκαν εγγράφως από τους υπαλλήλους του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού κατά την διάρκεια της 4ης συνεδρίασης του Ν.Π.Δ.Δ. (ΚΑΠΗ –Παιδικός Σταθμός) η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Κοινό Τηνίων δηλώνει απερίφραστα την στήριξή της στο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Παιδικού Σταθμού και καλεί το δήμαρχο, μέσω του επόμενου δημοτικού συμβουλίου, να καταδικάσει τις "κατηγορίες" στις οποίες αναφέρονται οι δημοτικοί υπάλληλοι και να τους στηρίξει με απόφαση του.
Πιστεύουμε ότι οι άοκνες προσπάθειες του προσωπικού και η αφοσίωσή τους έχουν σαν αποτέλεσμα την καταπληκτική δουλειά που γίνεται με τα νήπια παρά το γεγονός ότι οι υπάλληλοι - εκπαιδευτικοί είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται σε ένα κτήριο το οποίο επιεικώς κρίνεται ακατάλληλο και για το οποίο εδώ και παρά πολλά χρόνια καμία Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει παρά ελάχιστα πράγματα.
Κάθε Δήμος οφείλει να παρέχει όσο το δυνατόν πληρέστερη υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου να διευκολύνει την εργασία των υπαλλήλων του και ιδιαιτέρως σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όπως αυτόν του Παιδικού Σταθμού. Γι αυτό πιστεύουμε ότι και το ΔΣ του ΝΠΔΔ αλλά και ο Δήμος πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις επισκευές που είναι απαραίτητες για την καταλληλότητα του κτηρίου (κουζίνα που να πληροί τους υγειονομικούς όρους, τουαλέτα σε καλή κατάσταση για το προσωπικό, αλλαγή τάπητα προαυλίου χώρου, εσωτερικοί τοίχοι κλπ) αλλά και να στηρίζουν με όλα εκείνα τα απαραίτητα υλικά το παιδαγωγικό έργο των εκπαιδευτικών.
Θεωρούμε, τέλος, απαραίτητη την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με ένα σχέδιο που θα ξεδιπλώνει τι είδους ΚΑΠΗ και τι είδους Παιδικό Σταθμό θέλουμε για τον Δήμο μας.


koino-tinion.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου