Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Σε τι κόσμο μπαμπά μ΄ έχεις φέρει να παίξω…

Εικαστική παρέμβαση στην φωτογραφία από έναν επισκέπτη πατέρα. Aλιευμένη από το διαδίκτυο.  
Μετά από συντονισμένες ενέργειες και του αρμόδιου εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου, ο δήμος προέβει σε όλες εκείνες τις ενέργειες και τα μέτρα δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια κατά την λειτουργία της παιδικής χαράς, εναρμονιζόμενη πλήρης με την Υ.Α. 28492/2009 όπως συμπληρώθηκε με την εγκύκλιο 44-7/8/14 
Η κυριότερη παιδική της πόλης, πιστοποιήθηκε, από τον αρμόδιο φορέα, για την ποιότητα και την ασφάλεια που παρέχει στους μικρότερους δημότες και επισκέπτες της.
Σε αυτό έπαιξε ρόλο μια σειρά από πρωτότυπα παιχνίδια που εγκατέστησε ο δήμος και διαπίστωσε ο αρμόδιος για την πιστοποίηση φορέας.
Σας προτείνουμε να δείτε τις πιο κάτω φωτογραφίες με τα πρωτότυπα παιχνίδια,  ακούγοντας το τραγούδι των Κώστα Μουρσελά και Βασίλη Δημητρίου  Ω τι κόσμος μπαμπά σε πρώτη εκτέλεση απο τον Γιάννη Καλατζή.



Το παιχνίδι «Από την τσουλήθρα στο τσιμέντο». Ιδιαίτερο παιχνίδι που βοηθά τους γονείς να τεστάρουν την ποιότητα κατασκευής των… παιδιών τους. Κεφάλια, αγκώνες, γόνατα. Κάτι σαν crash test. 


Το παιχνίδι «φρεάτιο». Για να βάζει τα παιδιά να σκέπτονται και να εξάπτει την φαντασία τους.  Τι να έχει μέσα; Πόσο κοφτερές είναι οι γωνίες του; κλπ

«Τσουλήθρα- γαρμπίλι» όπως και το πρώτο για crash test



«Σκόρπιες πλαστικές πλάκες». Ψυχολογικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι, για πολλούς συνδυασμούς. Χρησιμοποιούνται δημιουργικά από τα παιδιά για πολλά παιχνίδια. Για την κατασκευή πάζλ και ως πρώτη ύλη στο παιχνίδι «Κυνηγώ τους φίλους μου με μια πλάκα στο χέρι».  Ακόμα για την κατασκευή πύργων όπως ο πιο κάτω. 


Και παιχνίδι αντίκα. Με φυσική παλαίωση.

Και το παιχνίδι «το ανάπηρο παπάκι». Χωρίς αυτάκια και ποδαράκια για να εξασκούνται οι μικρή δημότες και στην ισορροπία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου