Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Μια «άσπρη» μέρα…


Επιτέλους ξημέρωσε μια «άσπρη» μέρα για την Τήνο.





Το πέρασμα της «Αριάδνης» από την Τήνο,  δεν είχε, ευτυχώς,  την σφοδρότητα που είχε προβλεφτεί. Παρ ότι ξυπνήσαμε με χιόνια στα ορεινά του νησιού,  το ύψος του χιονιού δεν ξεπέρασε τους 8 με 10 πόντους και οι θερμοκρασίες δεν έπεσαν πολύ κάτω από το μηδέν. (μετρήσαμε στον Τριπόταμο  0  °C  στις 7πμ και 1 °C στις 9.30πμ).
Από το γραφείο του δημάρχου μας είπαν ότι δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, συνεργεία του δήμου  και του επαρχείου καθάρισαν από το πρωί το επαρχιακό δίκτυο , τα σχολεία παρέμειναν κλειστά με απόφαση δημάρχου και θα ανακοινωθεί αν θα λειτουργήσουν αύριο, Τρίτη 10-1, μετά τις 19,00 το απόγευμα.  
Αλλά και από τη ΔΕΔΔΗΕ Τήνου μας είπαν ότι δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα, λόγω της κακοκαιρίας  και ότι  ήδη ηλεκτροδοτούμαστε από εθνικό δίκτυο, εδώ και μέρες, μετά την αποκατάσταση της ζημιάς στην Εύβοια.
Αναμένοντας το δεύτερο κύμα της «Αριάδνης», από αργά το βράδυ, επιβάλεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις λόγο πιθανού σχηματισμού παγετού τις βραδινές ώρες.

Μικρό φωτογραφικό ρεπορτάζ πιο κάτω: 






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου