Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Επιλεκτική όσφρηση...


Προσβολή της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου διαισθάνθηκε ο κ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τελευταία συνεδρίασή του και προσπάθησε να την αποτρέψει με... δημοκρατικές διαδικασίες. “Τι πατριωτικό λαγωνικό!” θα πει κάποιος, μπορεί και οσφραίνεται την εθνική προσβολή πριν ακόμη ξεστομιστεί...


Φαίνεται όμως ότι η “πατριωτική μύτη” του κ. Προέδρου δεν λειτουργεί πάντοτε με την ίδια ακρίβεια καθώς όταν βρέθηκε δίπλα - δίπλα με τους νεοναζί γερμανοτσολιάδες σε άλλη θρησκευτική γιορτή, που σχετίζεται βέβαια με την φασιστική – ναζιστική κατοχή στην χώρα μας, δεν έδειξε να τον ενοχλεί η μπόχα των θαυμαστών του Χίτλερ.


Δεν είδαμε τα ίδια πατριωτικά αντανακλαστικά όταν οι έχοντες τατουάζ την σβάστικα που αιματοκύλισε την Ελλάδα περπατούσαν καμαρωτοί κοντά του και κοντά στους συναδέλφους του της συμπολίτευσης.



Δεν ακούσαμε καμιά καταδίκη για τους δημοκρατικά εκλεγμένους “Γερμανούς αποίκους” που συμμετείχαν στην επέτειο του τορπιλισμού της Έλλης. Αυτό μάλλον δεν ήταν εθνική προσβολή.



Ίσως όμως να έχει συνηθίσει την “οσμή των φασιστών” ο κ. Πρόεδρος με τις παρέες που κάνει και να τον ενοχλούν μόνο οι προσβολές “εξ' αριστερών”.


Δεν γνωρίζουμε αν είστε ενήμερος κ. Πρόεδρε, αλλά ο κύριος με τον οποίον είχατε αυτήν την ένθερμη χειραψία είχε στο παρελθόν πολλές παρτίδες με τους προαναφερθείς νεοναζί. Μην κοιτάτε που τους αποκήρυξε τελευταία...



2 σχόλια:

  1. Όταν ξεκινάς την πολιτική σου καριέρα με φωτογραφία μαζί με τον Γεωργιάδη, έχεις προδιαγράψει τον χώρο που θα κινηθείς. Δεν είναι άλλος από την Ακροδεξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αλλη ανοησια θα γραψετε κυριοι δημοκρατες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή