Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ.ΤΗΝΟΥ ΣΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ & ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ


Από την πρόεδρο της ΔΕ του ΚΥΤ κυρία Βαλεντίνα Γαβριελάτου,  πήραμε, νωρίς το απόγευμα,  την πιο απάντηση σχετικά με την διακοπή των επισκέψεων του  Νευρολόγου κυρίου Τριανταφύλλου στο ΚΥΤ. 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ.ΤΗΝΟΥ ΣΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ & ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
                                   

Μετά τις επιστολές που δημοσιεύθηκαν στα τοπικά και άλλα μέσα σχετικά με τη διακοπή των επισκέψεων του καθηγητή Νευρολογίας κ.Τριανταφύλλου στο Κ.Υ.Τήνου, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια υπερασπιζόμενοι το Κ.Υ..

1/ Επί σειρά ετών ο κ.Τριανταφύλλου πραγματοποιούσε ιατρείο στο Κ.Υ. δωρεάν εφόσον υπηρετούσε σε δημόσιο Νοσοκομείο και ήταν γιατρός του ΕΣΥ και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό.
Δυστυχώς μετά την συνταξιοδότησή του, για την οποία δεν είχαμε ενημερωθεί, αναγκαστήκαμε να τον ενημερώσουμε ότι πρέπει να διακοπεί η πραγματοποίηση ιατρείου εντός του Κ.Υ. καθώς αυτό δεν είναι νόμιμο.
Παρόλα αυτά γίνονται προσπάθειες να βρεθεί νόμιμος τρόπος για να επιστρέψει, καθώς ο Νόμος ισχύει για όλους. Ο κ.Τριανταφύλλου έχει ενημερωθεί για τις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο ίδιος και αναμένουμε.

2/ Το προσωπικό του Κ.Υ.Τήνου και ιδιαίτερα η Κα Ελένη Κροντηρά-υπάλληλος στην υποδοχή, παρείχε επί σειρά ετών τις υπηρεσίες της στον κ.Τριανταφύλλου και στους ασθενείς προκειμένου να πραγματοποιούνται τα ραντεβού.

3/ Ο χώρος που παρείχε το Κ.Υ. ήταν κάθε φορά κάποιο ιατρείο ανάλογα με την διαθεσιμότητα, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το κλιμάκιο των επιστημόνων της Ψυχικής Υγείας. Οι χώροι είναι καθαροί και αξιοπρεπείς και ως προς αυτό γίνεται καθημερινώς προσπάθεια από όλους τους εργαζόμενους και την Διοίκηση.

4/ Η Πρόεδρος του Κ.Υ. Τήνου όπως άλλωστε και όλοι οι Πρόεδροι των Κ.Υ. της χώρας, παρέχει τις υπηρεσίες της ΑΜΙΣΘΙ.

5/ Πάγια θέση της Διοικούσας Επιτροπής και της Προέδρου είναι και το έχουμε αποδείξει, να καλούμε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (ακτινολόγο, μαστολόγο, πνευμονολόγο κ.λ.π.), για την καλύτερη και πιο εύκολη περίθαλψη των πολιτών της Τήνου, στα πλαίσια της δωρεάν Δημόσιας Υγείας.




Η Πρόεδρος της Δ.Ε./Κ.Υ.Τήνου


,
Βαλεντίνα Γαβριελάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου