Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Xούντα πάλι στην Τήνο: Aπαγορευση κυκλοφορίας αύριο σε ολους τους δρομους γιά την εγκατασταση αιολικου πάρκου

 


Από Διονύση Παπαδόπουλο  στο  anemosantistasis

Γεμίζει παλι ή Τήνος μέ πρασινους Απετζηδες,Μπετατζηδες και Ματατζήδες για νά μπεί ή ρημάδα ή σβούρα 

Μαζί τους και ο σβουρο-επενδυτής που περιμένει νά παλουκωθει επιτελους τό βουνο για νά αρχίζει νά γυρίζει η σαβουροσβουρα και να πάρει τά φράγκα απο την Ε.Ε και την ΔΕΗ.

  

Η παράλογη και εκφοβιστική αγωγή της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κατά 100 (!) κατοίκων δεν στάθηκε ικανή να πτόησει τους Τηνιακούς. Πολίτες ενωμένοι ειρηνικά και αποφασιστικά, βρέθηκαν στο βουνό από νωρίς το πρωί και τα μηχανήματα δεν ανέβηκαν για την σκυροδέτηση της τελευταίας βάσης.

 Αυτή τη φορά μάλιστα, οι επενδυτές, δεν δίστασαν να προκαλούν με την παρουσία τους στο σημείο, προσπαθώντας αρκετές φορές να δημιουργήσουν -ανεπιτυχώς- τεχνητή ένταση, εξαπολώντας κατηγορίες τόσο προς τους διαδηλωτές όσο και κατά των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Τηνου που ήταν παρόντες.

 Παρ'όλα αυτά, η πολιτεία όχι μόνο αδιαφορεί επιδεικτικά αλλά και με απροκάλυπτο τρόπο, συμβάλλει στην εκπλήρωση των εργασιών, προσφέροντας "προς ενοικίαση" τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία σε ρόλο σεκιούριτι, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των "πράσινων" επενδυτών.

 Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, την Πέμπτη 10/09 προβλέπεται νέα προσπάθεια σκυροδέτησης η οποία συνοδεύεται από αδιανόητες απαγορεύσεις κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής..!

 Την Πέμπτη (10-09-2020), και κατά τις ώρες από 06:00 έως 19:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στη νήσο Τήνο, λόγω εργασιών για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου.

 Συγκεκριμένα:

α) Στην επαρχιακή οδό Τήνου – Πανόρμου από το ύψος της εισόδου του οικισμού των Υστερνίων έως και την διασταύρωση αυτής με την επαρχιακή οδό Καλλονής – Πλατιών και

 β) Καθ’ όλο το μήκος της χωμάτινης οδού, η οποία άρχεται από τη θέση «Μύλοι» και καταλήγει στην περιοχή Πράσσα –Κάμπος Πολέμου.

 Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την επαρχιακή οδό

Καλλονής – Πλατιών.

 

 Νέο ραντεβού έδωσαν για αύριο οι κάτοικοι του ελληνογαλατικου νησιού για να σταματήσουν τις μπετονιέρες, θα υπαρξει καί χύτρα μέ τό μαγικό φίλτρο της εξέγερσης..

 Τα βουνά δεν είναι για επενδύσεις αλλά για ωραίες αναμνήσεις !

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου