Σχετικά

Εναλλακτική κίνηση για την Τήνο, εκτεθειμένη σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατή από όλους

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Κύριε Κουβέλη…Κυριε Κουβελη…

 Φτάνει πια…Σας σιχαθήκαμε…Παίζετε το πιο βρώμικο παιχνίδι σε βάρος όλης της αριστεράς όλου του λαϊκού κινήματος και όχι μονάχα του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς ντροπή με περισσό θράσος στελέχη σας χρησιμοποιούν εν τη απουσία του ακόμα και τον συν. Αλέκο Αλαβάνο προκειμένου να υποσκάψετε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθείτε κατά γράμμα, την ακραία προπαγανδιστική τακτική της Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ και των παπαγάλων τους ενάντια στην αριστερά και το λαϊκό κίνημα. Μου θυμίζετε τις πιο σκοτεινές μέρες του Γεωργίου Παπανδρέου, απέναντι στο λαϊκό κίνημα το 1965, που οδήγησε στην δολοφονία του Πέτρουλα και την Στρατιωτική δικτατορία.

Υποκρίνεστε ότι είστε η υπεύθυνη και δημοκρατική αριστερά. Έχετε χρέος τώρα και όχι αύριο να παρουσιάσετε στα μέλη σας, τους οπαδού σας, την αριστερά και τον Ελληνικό Λαό τι περιεχόμενο συμφωνήσατε να έχει η οικουμενική που προτείνετε.

Θέλετε να εκθέσατε την αναξιόπιστη αριστερά, τους τυχοδιώκτες, τους αριστεριστές, έχετε την χρυσή ευκαιρία. Φέρτε στον Ελληνικό Λαό τις προτάσεις της οικουμενικής (όχι τις δικές σας) που συμφωνεί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Παρουσιάστε μαζί με την ΝΔ. και το ΠΑΣΟΚ την προγραμματική πρόταση της Οικουμενικής για να ξέρουμε τι απορρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Την Οικουμενική ή το περιεχόμενο της.
Γιατί μην κάνετε ως χυδαίος πολιτικάντης ότι δεν καταλαβαίνετε.
Το Περιεχόμενο κ. Κουβελη, τις Προτάσεις κ. Κουβελη για να δούμε σε τι συμφωνήσατε και καλείτε και την υπόλοιπη αριστερά να συμφωνήσει.

Και σας το λέω ειλικρινά…Θα θεωρήσω πρόστυχη την κριτική μου, εάν αυτές οι προτάσεις που συμφωνείτε με Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, είναι πράγματι προτάσεις προς όφελος του Λαού και των Εργαζομένων.

Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου