Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ούτε βία ούτε ανομία | Του Old Boy


Σε ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί, μια ηλικιωμένη αλλοδαπή πηγαίνει στην επικοινωνιακή διανομή τροφίμων που διοργάνωσε σήμερα η Χρυσή Αυγή «μόνο για Έλληνες» και ο βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου Παναγιώταρος την διώχνει, λέγοντάς της «να πάει στον Τσίπρα και την Παπαρήγα» (για να ζητήσει προφανώς εκεί φαγητό).
Ούτε βία, ούτε ανομία, ούτε τίποτα (τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που τα κυρίαρχα μέσα αρέσκονται να ορίζουν και να περιορίζουν τις δύο αυτές έννοιες).
Μόνο απλός, ατόφιος, σιχαμένος ρατσισμός.
Κι ένας πολιτικός και πολιτισμικός εφιάλτης που εγκαθιδρύεται με γοργότατους ρυθμούς
Κι όποιος ευρωπαϊστής, φιλελεύθερος, κεντροέτσι ή κεντροαλλιώς, εξακολουθεί να τηρεί ίσες αποστάσεις, να εξισώνει, να παραλληλίζει και να συμψηφίζει τα δήθεν άκρα, είναι στα δικά μου μάτια εξίσου σιχαμένος με τον βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, Ηλία Παναγιώταρο.
Τελικά, και παρά τις γκρίνιες ότι δεν γίνονται διαρθρωτικές αλλαγές, η εφαρμογή του μνημονίου κατόρθωσε να επιφέρει υπογείως μια σημαντικότατη αλλαγή στη διάρθρωση της φυσιογνωμίας της ελληνικής κοινωνίας: μετέτρεψε ένα ναζιστικό γκρουπούσκουλο του επί μια ζωή μηδέν κόμμα λίγα τοις εκατό σε βασικό παίκτη της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Και μήπως τώρα -μήπως έστω και τώρα- καταδικάζεται απερίφραστα από όλους; Όχι, οι ίδιοι άνθρωποι που μιλούσαν για την ανάγκη διαρθωτικών αλλαγών, οι ίδιοι άνθρωποι που καταδικάζουν τη βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται, δεν χάνουν ευκαιρία να καταδικάσουν την Αριστερά, από οπουδήποτε και αν προέρχεται η βία και οτιδήποτε και αν αφορά η είδηση.

πηγή: unfollow

2 σχόλια:

  1. Καλα οι αλλοι,ειναι γνωστος ο ρολος τους.
    Η Εκκλησια πως ανεχεται αυτες τις συμπεριφορες;
    Οι διαφοροι λαλιστατοι αγιοι δεσποταδες ποσο πιο
    αντιχριστιανικη δραση περιμενουν να δουν απο αυτους
    τους ελληναραδες για να τους αφορισουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά αποδείχθεικε ότι ήταν Ελληνίδα...τα ζώα είναι και άσχετοι και επικίνδυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή