Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Για το κλείσιμο Εφοριών σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα



“Η Κυβέρνηση ξεπέρασε τον εαυτό της σε παραλογισμό και προκλητικότητα. Δύο Εφορίες στις Κυκλάδες με τα 24 κατοικημένα νησιά, δύο Εφορίες και στα Δωδεκάνησα, με τα 26 κατοικημένα νησιά!!!
Μα πού νομίζουν ότι βρίσκονται, επιτέλους; Τα υπουργικά γραφεία δεν έχουν ένα χάρτη της Ελλάδας, για να θυμούνται ότι είμαστε η κατ’ εξοχήν ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ χώρα της Ευρώπης; Και στα νησιά αυτά δεν κάνουν μόνο τις διακοπές τους τουρίστες, αλλά ζουν μόνιμα και Έλληνες πολίτες, που, εκτός από υποχρεώσεις, έχουν και δικαιώματα.”
Έτσι ξεκινά την δήλωσή του το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, ο Κυκλαδίτης Μανώλης Γλέζος. Δείτε όλη την δήλωση του εδώ:                 καθώς και το δελτίο τύπου του Νίκου Συρμαλένιου βουλευτή Κυκλάδων  του ΣΥΡΙΖΑ εδώ:

Ένας άλλος Κυκλαδίτης,  ο πρώτος σε σταυρούς βολευτης της Νέας Δικτατορίας του Σαμαρά, Γιάννης Βρούτσης, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, σχήμα λόγο γιατί αυτός παλαιά υποδήματα δεν έχει, αυτούς που τον έστειλαν να κάνει τον υπουργό εργασίας ή ανεργίας, δεν ξέρω ακριβώς, δηλώνοντας ότι:
 «στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων με την τρόικα η νησιωτικότητα λήφθηκε σοβαρά υπόψη. Η ελληνική κυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει τα νησιά, όπως αποδεικνύεται εξάλλου και από την επιτυχή διεκδίκηση για χαμηλότερο ΦΠΑ στα νησιά το οποίο διατηρεί ως έχει».
Φχαριστούμε ρε Γιάννη, να σε σίγουρος ότι οι Κυκλαδίτες θα το θυμούνται και θα σε «σταυρώσουν» κατάλληλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου