Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-οδηγητή: ''Αλλάξε τον κόσμο το΄χει ανάγκη''

Από τη Ο.Β της ΚΝΕ στην Τήνο πήραμε την πιο κάτω ανακοίνωση για την διοργάνωση εκδήλωσης-συζήτησης στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων για το 39ο φεστιβάλ ΚΝΕ-οδηγητή:



Το ταξίδι του 39 ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - " Οδηγητή " θα περάσει και από την Τήνο (2ο ∆ημοτικό Σχολείο) την Τετάρτη 28/8 και ώρα 19:30. 


Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση . Ο εισηγητής , θα παρουσιάσει τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου σχολείου αλλά και την πρόταση για ένα άλλο σχολείο στην υπηρεσία του λαού . Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και παρεμβάσεις. 
Το πρόγραμμα θα κλείσει µε λαϊκό γλέντι από νέους καλλιτέχνες . 


Νέες και Νέοι


Η Ο.Β. Τήνου της ΚΝΕ σας καλεί να πάρετε μέρος στις εκδηλώσεις του 39 ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - " Οδηγητή ". Απ ’ άκρη σ’ άκρη , σε όλη τη χώρα , µε δεκάδες πολύµορφες δραστηριότητες , φτάνει το αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο µήνυµα των καιρών µας : «Άλλαξε τον κόσµο , το ‘χει ανάγκη». Γι ’ αυτό το σκοπό δρα η ΚΝΕ . Για ν’ αλλάξει ο κόσµος , για να ζήσουµε όπως µας αξίζει . Με σύγχρονα δικαιώµατα στη δουλειά , στη µόρφωση , στη ζωή , στον αθλητισµό , στον πολιτισµό .

1 σχόλιο:

  1. Εύστοχο το μήνυμα του Φεστιβάλ.Όταν έχουμε αλλάξει πρώτα εμείς, ξεκολλώντας από αναλύσεις και δόγματα του πάλαι ποτέ "υπαρκτού" και από την αντιενωτική μας πολιτική που μας έφερε στο 4%, λογικό είναι να θέλουμε ν' αλλάξει και ο κόσμος. Άλλωστε, τό'χει ανάγκη και αυτός! Ίσως, μάλιστα, μετά την πρόσφατη πώληση του 902 στους ταξικούς μας αντιπάλους, η αλλαγή να έρθει γρηγορότερα... Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή