Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Κοινό Τηνίων: Δελτίο Τύπου 2ης μετεκλογικής συνάντησης

ΚΟΙΝΟ ΤΗΝΙΩΝ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 28 Ιούλη 2014

Την Κυριακή 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση του Κοινού Τηνίων μετά από τις εκλογές, όπου μπήκαν οι βάσεις για την προετοιμασία μας και την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην κοινωνία.

Μετά την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο και την παραίτηση του κ. Νίκου Κουσουνάδη την έδρα θα καταλάβει η κα Μαρούλα Αλβέρτη για 20 μήνες και μετά την θέση της θα πάρουν ο κος Πέτρος Κουσουνάδης και ο κος ΓιάννηςΒιδάλης για 20 μήνες ο καθένας όπως προεκλογικά είχαμε δεσμευτεί.

Το Κοινό Τηνίων θα διοργανώσει μαραθώνιο δρόμο με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων των Τηνιακών σχετικά με το μεγάλο θέμα  των αιγιαλών στις 6 Σεπτέμβρη.

Σχετικά με την αναφορά προς το ΠΙΙΕΤ που μας κοινοποιήθηκε από τον κύριο Δημόπουλο, συμφωνούμε με τους προβληματισμούς και τα ερωτήματα του ενώ θα επανέλθουμε με τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας έγκαιρα και πριν από τις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη ΔΕ. 

Η επόμενη συνάντηση μας ορίστηκε για τις 3 Αυγούστoυ.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον κόσμο για την τόσο καλή επιλογή της κ. Αλβέρτη! Διπλά μπράβο και στην ίδια για την σημαντική επιτυχία και συγχρόνως υποχρέωση - μονόδρομο προς τους Τηνιακούς να αποτελέσει όαση στο Δ.Σ. του δήμου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή