Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Κοινό Τηνίων: Δράσεις 15 και 16 Οκτώβρη 2014


Σημ Ξ.: Στην πιο πάνω διεύθυνση και εδώ μπορούμε να δούμε το βίντεο από την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την σχολή του Πανόρμου και το ΠΙΙΕΤ. 





Παρασκευή 17 Οκτώβρη 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της διεθνούς μέρας του «Λευκού μπαστουνιού» την Τετάρτη 15 Οκτώβρη, διοργανώθηκε δράση από το σύλλογο ΑΜΕΑ Τήνου, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην προσπάθεια των ατόμων με προβλήματα όρασης για ανεξάρτητη διαβίωση.

Δράση προέβλεπε μια μικρή βόλτα στους δρόμους και τα στενά της Τήνου με δεμένα τα μάτια, με χρήση «λευκού μπαστουνιού» και με συνοδεία δευτέρου ατόμου.

Στην δράση συμμετείχε και η δημοτική μας σύμβουλος Μ.Α. (Αν και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, αποδεικνύεται ότι και με κλειστά μάτια πάμε το ίδιο καλά).


Το ίδιο βράδυ, 15 Οκτώβρη έγινε προγραμματισμένη συνάντηση με τους υπαλλήλους του δήμου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Έγινε ενημέρωση από τους υπαλλήλους για τα πολλά θέματα που τους απασχολούν, και ιδιαίτερα η αξιολόγηση που θα φέρει διαθεσιμότητες και απολύσεις, υποστελέχωση των υπηρεσιών του δήμου, ειπώθηκε χαρακτηριστικά ότι πολλοί υπάλληλοι δεν έχουν αντικαταστάτη και «απαγορεύεται» να αρρωστήσουν.

Μετά από ανταλλαγή απόψεων υπήρξε η δέσμευση από την δημοτική κίνηση για υποστήριξη των θέσεων των δημοτικών υπαλλήλων , επισκέψεις στους εξωτερικούς χώρους δουλειάς (ύδρευση, απορρίμματα, κλπ).

Η αρχή έγινε με επίσκεψη στο χώρο του δεματοποιητή, την επόμενη μέρα Πέμπτη 16-10) από την δημοτική μας σύμβουλο ως συνοδηγός σε απορριμματοφόρο.

11 σχόλια:

  1. Καλά, ο Κροντηράς δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας σε ένα διπλό ρόλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν περίμενα να εκμεταλευτείτε την αθώα συμμετοχή της μαρούλας για την αυτοπροβολή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν στην φράση "Στην δράση συμμετείχε και η δημοτική μας σύμβουλος Μ.Α. (Αν και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, αποδεικνύεται ότι και με κλειστά μάτια πάμε το ίδιο καλά)." απαντάτε με αυτό το σχόλιο, το μόνο που δείχνετε είναι εμπάθεια και τελικά σας επιστρέφει η ντροπή να χρησιμοποιείτε αυτή την ευκαιρία ώστε να κάνετε αντιπολίτευση στο "Κοινό Τηνίων"
      Επιπλέον θα πρέπει να αναζητήσετε την ετυμολογία της λέξης "αυτοπροβολή".

      Διαγραφή
  3. Είστε ίδιοι με τους άλλους που κρινετε απλα δεν έχετε περισσότερη εξουσια για να το δειξετε παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε ίδιοι με τους άλλους και όλοι μαζί τα φάγαμε! Και μόλις αποκτήσουμε παραπάνω περισσότερη εξουσία δεν θα σας απογοητεύσουμε. Γι' αυτό αφήστε τα μοιρολατρικά σχόλια αναλάβετε την δική σας ευθύνη, να προλάβετε εμάς και τους άλλους, να μας κρίνετε, να επιχειρηματολογήσετε, να δείξετε στον κόσμο τι είμαστε και να του πείτε πως για να προστατευτεί, θα πρέπει να πάρει την "εξουσία" (λέξη και αυτή) στα χέρια του και να μην την εμπιστεύεται σε 5-10 σαν τους άλλους και εμάς που είμαστε ίδιου με τους άλλους. Να συμφωνήσουμε ότι η διαπίστωση δεν θα αλλάξει τίποτε λοιπόν και να πάμε παρακάτω.

      ΥΓ: ειλικρινά έχω όλη την διάθεση να κάνω διάλογο, αλλά αυτό προϋποθέτει και την δική σας αντίστοιχη διάθεση

      Διαγραφή
  4. από παρθενογέννηση δεν είστε πάντως.... που ήσασταν όταν ήσασταν στο 4- 5 % ? σε ποιο χώρο? πάντως με αυτά που ανεβάζετε και που σχολιάζετε δείχνετε το ποιόν σας. όσο για το θέμα που ταλανίζει το νησί αυτό το διάστημα ψάχνατε αφορμή για να βγάλετε το άχτι σας με το σεβασμιότατο, τελικά βρήκατε την αφορμή για να δώσετε ρέστα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχετε την πικρία σας για κάποιο λόγο αλλά δεν έχω διάθεση για ψυχοθεραπεία
      επίσης έχετε την παγιωμένη άποψή σας. Καλώς. Κρατήστε την
      σημειώνω μόνο τις αντιφάσεις:
      1) ήμασταν (κάποιοι που φαίνεται πως μας γνωρίζετε) στο 4-5% αλλά μετά ακολουθεί ερώτηση σε ποιο χώρο είμασταν... ασυνάρτητο
      2) Ενώ γράφετε ωσάν γνώστης, φαίνεται να μην έχετε παρατηρήσει ποιος ανεβάζει και ποιος κατεβάζει σχόλια...
      3) παραδέχεστε ότι ένα θέμα ταλανίζει το νησί, αλλά συγχρόνως θεωρείτε ότι το ανακινούμε εμείς για να βγάλουμε το άχτι μας πάνω σε κάποιον
      4) δεν θέλετε να πάρετε θέση, αλλά θέση πήρατε, και μάλιστα καθαρή, άνευ τεκμηρίωσης, άνευ ουσίας

      Καλή σας συνέχεια στον μονόλογο που θέλετε (εφόσον δεν αντιληφθήκατε ότι η επιδίωξή μας είναι όχι απλώς να μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα, αλλά και να αφιερώνουμε χρόνο να απαντάμε)

      Διαγραφή
  5. Ψυχοθεραπεία μάλλον θα θέλεις εσύ, εγώ πάντως όχι. Ούτε και πικραμένος είμαι καθώς δεν υπάρχει λόγο.... στο 1ο αναφέρομαι όταν ήταν ο Συριζα 4-5% που ήσουν? καθόλου ασυνάρτητο. 2ο ξέρω πολύ καλά ποιος σχολιάζει 3ο για το θέμα που ταλανίζει το νησί πείτε μας τώρα δεν βγάζετε το άχτι σας που εμπλέκονται άτομα που δεν συμπαθείτε? δεν δίνετε τα ρέστα σας για τα άτομα αυτά με αυτό το θέμα? ο κ. Συρμαλένιος που έχει χαθεί? δεν βλέπω ο λαλίστατος βουλευτής σας να βγάζει κανα δελτίο τύπου για αυτό το θέμα. κάνει την πάπια? τι ψήφισε? γιατί είδα ότι μόνο το κ. Ρήγα πυροβολήσατε. και για να σε προλάβω, δεν είμαι υποστηρικτής του κ. Ρήγα. Καλή συνέχεια στον δικό μου μονόλογο κατ' εσάς και εσείς κατ' εμέ στην κιτρινίλα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την Δέσποινα.... και τα μάτια σου εσύ. έχει βάλει πολλους κατω απο το νυφικό της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παρακολουθωντας το σαιτ ειχα καταλαβει πως υπαρχει ενας ανωνυμος που τρολαρει καποιον πολατσιδη αλλα διαβαζοντας τις εξισώσεις ρηγα - συρμαλενιου νομιζω τωρα οτι υπαρχει ενας πολατσιδης που τρολαρει καποιον ανωνυμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή