Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Κύριε Σάββα ενοχλήσατε...


Τις τελευταίες μέρες, μέσα από τον ιστότοπο του Ξάνεμου, ανώνυμοι σχολιαστές, καταφέρονται αρνητικά εναντίον του πρώην δημάρχου κυρίου Σάββα Απέργη. Είναι πασιφανές πλέον η σκοπιμότητα αυτών των σχολίων.

Ο κύριος Απέργης,  με την στάση του και τις ξεκάθαρες θέσεις του ενάντια στην ανωμαλία που δημιουργήθηκε με την ψήφιση των άρθρων που αφορούν το ΠΙΙΕΤ, ενόχλησε.

Γίνεται λοιπόν προσπάθεια σπίλωσης και κατασυκοφάντησης  του ονόματος και του κύρους ενός ατόμου καθ΄ όλα έντιμου, σοβαρού και χαμηλών τόνων  που δεν έχει δώσει λαβή για σχόλια στην κοινωνία της Τήνου, με προφανή σκοπό να ακυρώσουν αυτά που λέει. Και είναι τόση η σπουδή τους να πλήξουν τον Κ. Σάββα που μόνοι τους ξεσκεπάζονται. Για ποιόν κύριε ανώνυμε ενεργούσε ο Σάββας;  Σύμφωνα με την δική σας μαρτυρία για τον δεσπότη. Ο δεσπότης μας λες ότι «τα πήρε» όχι ο Σάββας.  Από τον δεσπότη λοιπόν να ζητήσεις εξηγήσεις.

Ενόχλησε ο κύριος Σάββας με τις τοποθετήσεις του.  Δεν το περίμεναν από αυτόν. Ο κύριος Σάββας  ένας άνθρωπος της εκκλησίας, «Παναγιόπληκτος» και Παναγιοφρούριτος κατά δήλωσή του, και τους χαλά την συνοχή.

Άλλη βαρύτητα και άλλο κύρος έχει να γράφουμε εμείς και διάφοροι άλλοι «συνήθεις  ύποπτοι» κατά της ανωμαλίας στην Τήνο και άλλη ένας άνθρωπος της εκκλησίας «Παναγιόπληκτος» και Παναγιοφρούριτος κατά δήλωσή του. 

Και σε άλλο ακροατήριο απευθύνεται. Λοιδορώντας τον, τον ακυρώνουμε και ταυτόχρονα στέλνουμε την μπάλα στην εξέδρα. Ασχολούνται όλοι με τα ανώνυμα σχόλια, που δεν είναι πάνω από ενός  ή το πολύ δύο ατόμων, εντεταλμένων  γκεμπελιστών από το περιβάλλον του δεσπότη ή της ΔΕ το ΠΙΙΕΤ, και δεν ασχολούνται με την ίδια την επιτροπή την απαράδεχτη στάση της και την προδοσία που κάνουν στο λαό της Τήνου  ή τον δεσπότη και τους παρατρεχάμενούς  τους.

Ποιος ασχολήθηκε αυτές τις μέρες με την «μούγκα στην στρούγκα» των διάφορων πολιτιστικών και άλλων συλλογικοτήτων της Τήνου;

Ποιος ασχολήθηκε με την «μούγκα στην στρούγκα» του προεδρείου της αδελφότητας Τηνίων της Αθήνας και εκλεκτόρων του ΠΙΙΕΤ ;

Ποιος ασχολήθηκε με την προκλητικότατη πρόσκληση του προέδρου της αδελφότητας στα σωματεία και συλλόγους της Αθήνας (αλήθεια ποιος είναι; τον ήξερε κανείς πριν πάει να δώσει τα φώτα του στο ιστορικό σωματείο της αδελφότητας;) και της συνάντησης που ακολούθησε παρουσία του Δωρόθεου Πολικανδριώτη στην  προσπάθειας του τελευταίου,   να πείσει τους συλλόγους για το πόσο καλό θα κάνει στην Τήνο ο επίμαχος νόμος, και να κατευνάσει τα πνεύματα να ξεχαστεί σιγά σιγά η όλη υπόθεση ;

Κύριε Σάββα,


Δεν συμφωνούμε με αρκετά σημεία  από όσα έχετε πει, στην έκτακτη συνεδρίαση του δήμου και στην «λαϊκή συγκέντρωση» ή έχετε γράψει στην «κατάθεση ψυχής» αλλά είμαστε μαζί σας  στην προσπάθεια που γίνεται και από σας και από τον λαό της Τήνου ενάντια στην ατιμία που μας επιφύλαξαν με την ψήφιση του νόμου 4301-7/10/2014, ερήμην και εν αγνοία της πλειοψηφίας του Τηνιακού λαού.  

8 σχόλια:

  1. Είναι πασιφανής πλέον και όχι πασιφανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το μόνο που είμαι βέβαιος είναι οτι αποκλείεται να ήσουνα μαθητής του Σάββα .

      Διαγραφή
  2. Ενώ αντίθετα εσύ ήσουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κύριε Απέργη Φαντασιόπληκτε,
    αν είσαστε παναγιοπληκτος θα είχατε σεμνότητα και ταπεινότητα
    δεν θα πιέζατε να σας γράψουν βλακειες
    ό,τι κατηγορεί ο ανώνυμος το υιοθετεί
    γράφει ανώνυμα
    λεέι ό,τι λενε οι ανώνυμοι εναντιον σας. ότι δηλαδή δεν συμφωνεί με τις θέσεις σας ούτε τις γραπτές ούτε τις προφορικές
    δεν έχει διαβάσει καλά το κειμενο σας να δει την αβάστακτη ελαφρότητά του ειναι σας, το πόσο γλειώδης στον δεσποτη και πόσο δουλικός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για ποια βαρύτητα μιλάς ρε άνθρωπε, του γλειοδέστερου ανθρώπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έχετε πιάσει πάτο και εσείς και ο σάββας και όχι μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μας τα πρήξατε μετον απέργη. πετάξτε τον απο κει ρε παιδιά βάλτε κατι της προκοπής έλεος!!!! αεισιχτίρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή