Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η γυναίκα την θέλει τη σφαλιάρα της

Δικαιολογίες και τεχνάσματα

Κάθε πρωί χτυπάει το ξυπνητήρι. Το αγνοώ. Συνεχίζει να χτυπά. Το αγνοώ και πάλι. Ε, κάποια στιγμή δεν αντέχω, το κοπανάω και βγάζει το σκασμό, άνθρωπος είμαι κι εγώ.

Μύρισε τεστοστερόνη το κοινοβούλιο. Γιατί, βλέπετε, όταν ο υφυπουργός Παιδείας απευθύνεται σε γυναίκα συνάδελφό του, η οποία έχει δεχτεί βία από νεοναζί και της το υπενθυμίζει για να τη... συμμορφώσει, ουσιαστικά λέει με ύφος πως το τραβάει ο οργανισμός της το ξύλο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Στύλιο και την φράση "δε θα με κάνετε Κασιδιάρη" προς την Λιάνα Κανέλλη. Ο Στύλιος δεν είπε ότι θα την χτυπήσει όπως ο Κασιδιάρης, υποβίβασε τον Κασιδιάρη σε σχέση με τον εαυτό του, δηλαδή δήλωσε πως αυτός δε θα έφτανε σε τέτοιο σημείο, αλλά φρόντισε να τονίσει πως... το τραβάει ο οργανισμός της το ξύλο. Το προκαλεί.  Χοντρικά, αν ο Στύλιος δεν ήταν τόσο "μορφωμένος" (σσ. "Δε θα φτάσω σε αυτό το σημείο, γιατί εγώ έχω περάσει εξετάσεις αριστεύοντας", σημείωσε), ευχαρίστως θα της την άστραφτε.

"Το τραβάει ο οργανισμός σου": Η πιο διαδεδομένη δικαιολογία και συγκεκριμένα για την περίπτωση της σφαλιάρας από τον Κασιδιάρη προς την κ. Κανέλλη, έχει χρησιμοποιηθεί ουκ ολίγες φορές. Τυχαίνει να ψιθυρίζεται πίσω από πολλά μαυρισμένα γυναικεία μάτια.

1 σχόλιο:

  1. Πόσο μπορεί να κρατηθεί ο φασίστας και να μην μιλά? Κάποια στιγμή θα ξεσπάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή