Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας: Συναυλία των String Demons


Συναυλία των String Demons στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου
Ένα ασυνήθιστο πάντρεμα μουσικών ειδών και οργάνων, με το συγκρότημα των String Demons, παρουσιάζει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 21:00, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.
Έπειτα από έναν χειμώνα γεμάτο μουσική δράση, ο βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη, οι γνωστοί String Demons, θα βρεθούν στην Τήνο, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας τους. Στις ζωντανές εμφανίσεις τους, οι γρήγορες εναλλαγές μουσικού ύφους και παιξίματος, με βάση τα έγχορδα, δημιουργούν διονυσιακή ατμόσφαιρα, ενώ το πρόγραμμα, γεμάτο ενέργεια και φαντασία, γίνεται «ανατρεπτικό»: από κλασικά, εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά μέχρι ρεμπέτικα και λαϊκά, ροκ και χέβι μέταλ, καθώς και δικές τους συνθέσεις που έχουν αγαπηθεί. Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν, παίζουν, διασκευάζουν και συνθέτουν με βασικό κανόνα ότι η μουσική είναι μία, η καλή!
Τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη έχουν ήδη διανύσει μια πορεία γεμάτη σπουδές, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις, συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες και πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μουσείο ΜαρμαροτεχνίαςΠύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01

Πληροφορίες: 22830 31290 | piop@piraeusbank.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου