Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

"Έφυγε" ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος

Αποτέλεσμα εικόνας για κώστας εφήμερος
Έφυγε σήμερα το μεσημέρι, ξαφνικά, σε ηλικία 42 ετών, ο Κώστας Εφήμερος, ο δημιουργός της ιστοσελίδας The Press Project, προδομένος από την καρδιά του. Ο ίδιος, τον περασμένο Οκτώβριο, σε κείμενό του στον ιστότοπό του ανέφερε για το πρόβλημα υγείας του: «Έχω αναπηρία 93% μετά από ένα έμφραγμα που πέρασα το 2008, οπότε και μικρό προσδόκιμο».
Ο Κώστας Εφήμερος, στήριξε το  Ξάνεμο σε όλες του τις «περιπέτειες» με την «δικαιοσύνη».
Με ένα συγκινητικό μήνυμά της,  η σύντροφος του Γρενέτα Καρατζά γράφει: «Ο Κώστας μου έφυγε πριν δύο ώρες. Ήμασταν πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ».
Ο Κώστας Εφήμερος (Παπαδόπουλος) ήταν ο εκδότης του ThePressProject και ιδιοκτήτης της εταιρίας πληροφορικής BitsnBytes.
Έγινε ευρύτερα γνωστός όταν, μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ, παρείχε άμεσα τεχνική υποστήριξη ώστε το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης να συνεχίσει να μεταδίδεται κανονικά.
Ήταν μέλος των European Center for Press and Media Freedom, International Press Institute, Osservartorio Balcani and Caucaso for Media Freedom και συνεργάτης του Wikileaks.
Επίσης, εργαζόταν ως παραγωγός και μέλος της συγγραφικής ομάδας της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ», ενώ το 2011 οργάνωσε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ «Debtocracy».

Μέχρι το τέλος διατηρούσε καθημερινή ραδιοφωνική και εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αρθρογραφούσε συστηματικά και συμμετείχε στο ερευνητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του ThePressProject.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου