Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

"Δημοκρατικοί Πολίτες Τήνου": η αλλιώς, ο φερετζές της δημοκρατίας...



Έφτασε στα χέρια μας το πιο πάνω "ανώνυμο" κείμενο, των αυτοκαλούμενων "δημοκρατικών πολιτών Τήνου".
Με το κείμενό τους, οι αυτοκαλούμενοι "Δημοκρατικοί', σε αντίθεση με όλους εμάς τους ρεμπουμπλικάνους πολίτες Τήνου, δηλώνουν θιγμένοι από την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου, πριν τις εκλογές για το ΠΙΙΕΤ και ζητούν από τον κύριο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ,  διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών. 
Όπως βλέπετε, πρόκειται για ένα κείμενο γραμμένο με κεφαλαία γράμματα, τριών παραγράφων, με την πρώτη παράγραφο να αποτελείται από 89 (ναι ογδόντα εννιά) ασύνταχτες λέξεις χωρίς τελεία, με πέντε κόμματα, όλα στο πρώτο μισό της παραγράφου.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τήνου, της 17ης Ιουλίου 2018, συζητήθηκε, η καταψήφιση των τεσσάρων επιτρόπων (Πολατσίδη, Διαμαντάκη, Μέγκουλα, Καλογήρου), οι οποίοι μαζί με τον δεσπότη προσυπέγραψαν την αίτηση αναστολής για της εκλογές στο ΠΙΙΕΤ,  στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 
Στην συζήτηση εκείνη, στην οποία δεν υπήρξε απόφαση αλλά ουσιαστικά ήταν προτροπή προς το σώμα, συμφώνησαν, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, της δημοτικής παράταξης "κοινό Τηνίων", και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, κος Σανταμούρης.
Διαφώνησαν, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κυρίου Κροντηρά. 
Προτείνουμε προς τους "δημοκράτες πολίτες Τήνου":
Α. Δε μπορεί να μιλάνε για δημοκρατία, αυτοί που με  "ανώνυμο" γράμμα, προσπαθούν να φιμώσουν το δημοτικό συμβούλιο.
Β. Να βρουν ένα δάσκαλο της προκοπής να τους γράφει τις αναφορές. Αυτό που έστειλαν στον κύριο εισαγγελέα, είναι τουλάχιστον για γέλια.
Γ. Να αλλάξουν όνομα. Προτείνουμε το "κουκουλοφόροι-ξεκουκούλωτοι Τήνου". Ξέρουν αυτοί από αλλαγές ονομάτων. 
Δ. Τι κάνει νιάο, νιάο στα κεραμίδια; 


1 σχόλιο:

  1. Θυμάμαι ότι έγινε ψηφοφορία και ότι οι σύμβουλοι του κ ΚΡΟΝΤΗΡΑ ψήφισαν ΠΑΡΩΝ .Όσο για τους δημ/κούς μην ψάχνετε Σκεφτείτε μόνο γιατί ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και θα καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή