Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Περί DNA...

Με αυτόν τον τίτλο διάφορα ειδολογικά site σχολίασαν "δράση"  της κυρίας Μητσοτάκη και του Φίλιππου Φόρτωμα χθες στην Τήνο. 
Μακάρι ο εθελοντισμός να είναι στο DNA της Μαρέβας και της παρέας της. Μέχρι σήμερα πάντως, αυτό που ήταν στο DNA της πολιτικής τους, ήταν να επιτρέπουν την αυθαίρετη δόμηση, την καταπάτηση του αιγιαλού και της παραλίας, την καταστροφή των μονοπατιών, το μπάζωμα των ρεμάτων, τις παράνομες χωματερές, την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των νησιών και την μετατροπή τους σε συνέχεια του παραλιακού μετώπου της Αττικής. Αυτό το DNA έχουν και τίποτα δεν δείχνει ότι το έχουν αποβάλλει... 

Μαρέβα Μητσοτάκη: Καθάρισε παραλίες της Τήνου μαζί με εθελοντές  - Media

Εδώ  η σχετική καταχώριση από το Ποντίκι:

Το ενδιαφέρον του για την προστασία του περιβάλλοντος είναι αμείωτο και ο ίδιος φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να δίνει το παρών! 
Σύμφωνα με τον parianostypos.gr, ο λόγος για τον γαλάζιο υποψήφιο βουλευτή στις Κυκλάδες Φίλιππο Φόρτωμα, ο οποίος συμμετείχε στη δράση "Plastic Free Sea" της Zeus+Dione σε συνεργασία με το Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη που στοχεύει στον περιορισμό των πλαστικών και των θαλάσσιων απορριμμάτων και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου.
Μαζί με το Φίλιππο Φόρτωμα, η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ και δεκάδες εθελοντές πραγματοποιήσε εθελοντικό καθαρισμό σε παραλίες της Τήνου!
Ο Φίλιππος Φόρτωμας πάντα διαμηνύει ότι η ευαισθητοποίηση για τη θαλάσσια ρύπανση, η κινητοποίηση για τη μείωση του πλαστικού και η προώθηση της οικολογικής συνείδησης είναι οι κοινές μας προτεραιότητες. 
Εξάλλου, ο εθελοντισμός είναι στο DNA του κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι Κυκλαδιτες....

3 σχόλια:

  1. Μήπως ξέρετε ποιος ήταν χορηγός της εθελοντικής δράσης; Γιατί προφανώς χρειάστηκαν κάποια χρήματα. Ποιος τα έδωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τα έξοδα. Για τα τσουβάλια, τα γάντια και τις βενζίνες; Ο Δήμαρχος τα πρόσφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χριστοφοράκος δεν ήταν στην παρέα... Μάλλον περιμένει να βγει ο Κυριάκος για να επιστρέψει και να μπορέσει έτσι να συμμετάσχει κι αυτός στην επόμενη δράση.
    Εθελοντικά, πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή