Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

"...να φροντίζουν να ενημερώνονται καλύτερα και να μη διαδίδουν ανακρίβειες."


Μας «μάλωσε» ο κύριος Δήμαρχος Παν. Κροντιράς όταν κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού την Παρασκευή 13 Μαΐου παρουσίασε τις πραγματικές αποδοχές των ερετών. Είπε λοιπόν θα πρέπει οι ιστοσελίδες να φροντίζουν να ενημερώνονται καλύτερα και να μη διαδίδουν ανακρίβειες.
Επειδή πρώτοι από τα  blogs και τις διάφορες ιστοσελίδες τηνιακού περιεχομένου είχαμε γράψει σχετικά (στις 7 Ιανουαρίου και με τίτλο Άρχισαν τα «όργανα») να του υπενθυμίσουμε τι είχαμε γράψει τότε:
  1. Για τον δήμαρχο δήμου με πληθυσμό έως 20,000 κατοίκους ο μισθός θα είναι ίσος με το εξήντα τοις εκατό (60%) των πάσης φύσεως αποδοχών του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου 5981€ σήμερα, δηλαδή 3588,6€,
  2. για τον καθένα από τους έως τέσσερις αντιδημάρχους, το πενήντα τοις εκατό (50%) του μισθού του δημάρχου δηλαδή 1794,3€
  3. και για τον πρόεδρο του δημ. Συμβουλίου το σαράντα τοις εκατό (40%) του μισθού του δημάρχου δηλαδή 1435,4€.

Συνολικά 12201,2€ τον μήνα ή 170814€ το χρόνο (14 μισθοί) θα κοστίζουν στον δήμο και τους φορολογούμενους πολίτες οι αιρετοί άρχοντες μας.



Και να τον ευχαριστήσουμε που μας δικαιώνει συμπληρώνοντας, αυτά που τότε γράφαμε. Γιατί εμάς μας ενδιαφέρει το ποσό που επιβαρύνεται συνολικά ο δήμος από τους αιρετούς και όχι τι βάζουν καθαρά αυτοί στην τσέπη. Και τότε ασχολιόμασταν μόνο ε τις τακτικές απολαβές χωρίς να προσθέτουμε τις οποιεσδήποτε έκτατες (εκτός έδρας, ταξίδια, κινητή τηλεφωνία) για τις οποίες θα επανέλθουμε απολογιστικά τον επόμενο χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου