Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Φαήλο, βγάλε τον παππού από την κούτα!



Ανανδρανιστάκης Γ.:στην avgi
Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/02/2013

"Βία είναι ο γέρος μου που πάει στον γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι ότι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει, να στον φέρω!", έγραψε στο twitter o χρήστης "Ρασκόλνικοφ". Το είδε ο Φαήλος, σκέφτηκε, ωχ το όνομα αυτουνού τελειώνει σε "οφ", κομμουνιστής θα είναι, και απάντησε ως εξής: "Ευχαρίστως, αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις, πριν παγώσει, θα χωράει." Και πολύ του πέφτει η κούτα του παλιόγερου, που άφησε τον γιο του να γίνει κομμούνι.
Γαρύφαλλος ή κατά κόσμον Φαήλος Κρανιδιώτης, υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., σύμβουλος του πρωθυπουργού, δικηγόρος του Μελισσανίδη, πρόεδρος του εθνικιστικού Δικτύου 21, μέλος της Λέσχης Καταδρομέων - Ιερολοχιτών. Ο πολιτικός που πρότεινε να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος για να διατηρηθεί η τάξη, ο νομικός που απαίτησε να κλειστούν σε στρατόπεδα οι μετανάστες, ο νεοδημοκράτης που θεωρεί τους χρυσαυγίτες αδέλφια του: Η προσωποποίηση της σαμαρικής Ακροδεξιάς.
Με αυτά που λέει και πράττει ο Κρανιδιώτης, θα έπρεπε να είναι διαρκώς στο στόχαστρο των καναλιών, αλλά τι να κάνουν κι αυτά τα έρμα, θέλουν να αγιάσουν και δεν τα αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ: Τη μία ο Κουράκης κάνει δηλώσεις για τη μισθοδοσία των κληρικών, την άλλη ο Στρατούλης ζητάει να αξιοποιηθούν τα αποθεματικά των τραπεζών για την ανάπτυξη, την παράλλη ο Γλέζος προτείνει να φορολογηθούν οι πλούσιοι, νισάφι πια, πού να βρούμε χρόνο, έχουμε και τη Μαριάννα! Και στο φινάλε, από τους Γλέζους κινδυνεύει ο τόπος, όχι από τους πρωθυπουργικούς συμβούλους που θέλουν να βάλουν τους φτωχούς σε κούτες.
Μη σας ξεγελάνε τα ψευτοτζαρτζαρίσματα που κάνει η διαπλοκή στη Χρυσή Αυγή. Με τη θεσμική, την κυβερνώσα Ακροδεξιά, τα καθεστωτικά μίντια είναι λιποδερματομυική μάζα που περιβάλλει την απόληξη του παχέως εντέρου και βρακί, κι άντε να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος. Όχι μόνο τώρα που έχουνε τακιμιάσει με τον Σαμαρά, για να λεηλατήσουνε τον δημόσιο πλούτο, αλλά από παλαιά, από τότε που το Μega και ο Πρετεντέρης κάνανε πρώτες μούρες τον Καρατζαφέρη και τον Βορίδη. Και ποιο υπουργείο έδωσε ο Καρατζαφέρης στον Βορίδη; Το Δημοσίων Έργων. Και ποιος φτιάχνει τα δημόσια έργα; Ο Μπομπ... Όχι, ρε κουτά, δεν είναι αυτό που νομίζετε, τον Μπομπ τον Μάστορα εννοώ.
Γιατί να μην αγαπάνε τα κανάλια την Ακροδεξιά; Σάματις ζητάει να καταβληθούν χρήματα για τις συχνότητες που κατέχονται παρανόμως, να μπουν φόροι στους εφοπλιστές, να υπάρχει διαφάνεια στην ανάθεση των δημοσίων έργων, να μη χτίζουν οι καναλάρχες βίλες πάνω στο κύμα; Ακόμη και η κούτα, στην οποία θα βάλει ο Φαήλος το πτώμα του γέροντα, είναι κούτα από τηλεόραση. Τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου