Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ζωντανά το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ στην Τήνο

Από την Δράση Πολιτών Τήνου. 


Φωτογραφία: ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ


Το πρόγραμμα της ΕΡΤ μεταδίδεται από την ΕΒU (European Broadcasting Union) ζωντανά, από το διαδίκτυο και από περιφερειακούς σταθμούς.

Ζωντανά, σήμερα Παρασκευή και αυριο Σάββατο, σε δημόσια προβολή, στην αρχή του πεζόδρομου απέναντι από την εξέδρα, μετά τις 20.00. 
Διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στο κλείσιμο της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης  

6 σχόλια:

  1. ξαφνικα βλεπουν ολοι ερτ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είναι η ΕΡΤ φίλε! απλά σιγά σιγά καταλαβαίνουμε πως είναι να χάνεις την δουλειά σου ξαφνικά και να μην στρεφόμαστε ο ένας απέναντι στον άλλο, και μετά είναι και η καθεστωτική συμπεριφορά, και είναι και 3+ χρόνια μνημόνιο, και ανεργία, και σκοτάδι και μάυρες οθόνες, και δάνεια στο κόκκινο, μαγαζιά που κλείνουν, μάνες που αφήνουν τα παιδιά τους να φύγουν έξω, και είναι και μια μάχη για την ελπίδα!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στη Δράση! Αναρωτιέμαι μόνο πού είναι οι άλλοι φορείς και παράγοντες του νησιού. Ο Δήμος, το ΠΙΙΕΤ, η Εκκλησία, οι διάφοροι σύλλογοι, η Αδελφότητα και λοιποί ταγοί του πολιτισμού, της παράδοσης και της δημοκρατίας. Πού είναι όλοι εκείνοι που συνωστίζονται για ένα κοντινό πλάνο στα συνεργεία της ΕΡΤ που κατά καιρούς έρχονται στο νησί. Πού είναι οι διάφοροι φίλοι του κ. Ρήγα και του ΓΑΠ. Ολοι αυτοί που προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους για να παραμένει πρωθυπουργός ο λάιτ ακροδεξιός κ. Σαμαράς. Αν τους έχει απομείνει λίγη ακόμη αξιοπρέπεια ας ανοίξουν το στόμα τους και ας ενώσουν τη φωνή τους με τη φωνή όλων εκείνων που σήμερα φωνάζουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΩΡΟΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύλογες οι απορίες του Άβελ, όμως, η σιωπή της τοπικής κοινωνίας έχει να κάνει με την ποιότητα των πολιτικών σχέσεων που οι περισσότεροι από αυτούς υπηρέτησαν. Σχέσεις ιδιοτέλειας και φτηνού παραγοντισμού στο πλαίσιο του δικομματικού συστήματος εξουσίας. Η πολύμορφη κρίση που ζούμε, ανέδειξε την απόλυτη χρεοκοπία αυτού του συστήματος. Όταν ο Ρήγας γίνεται συνήγορος του Άδωνη και του Βορίδη και ο Βενιζέλος δίνει συνέντευξη στο "μεγάφωνο" των ναζιστών Τράγκα, τι φωνή να βγάλουν οι ψηφοσυλλέκτες φίλοι τους; Όταν ο Κουβέλης στηρίζει τον Σαμαρά, παιδί του "Φωτιά και τσεκούρι" Αβέρωφ, τι να πουν οι παρατρεχάμενοι του Παπαμανώλη; Τι απαιτήσεις έχεις για να υπερασπιστούν, όχι την πελατειακή ΕΡΤ, αλλά τον πολιτισμό και το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης από ένα κρατικό κανάλι, όταν επί τρία χρόνια έχουν καταπιεί αλλεπάλληλα μνημονιακά μέτρα που τους γυρίζουν δεκαετίες πίσω και καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών τους; Πού να βρούν το θάρρος να φωνάξουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οι φοβισμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο για την πολύ καλή πρωτοβουλία αναμεταδοσης στην τηνο.
    συμφωνώ κι εγω με το σχόλιο του αβελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή