Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Οικουμενικό Φόρουμ Ευρωπαίων Χριστιανών Γυναικών: 9η Γενική του Συνέλευση / Συνέδριο


Ελληνικό Τμήμα «Δάμαρις η Αθηναία» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Τήνου, διοργανώνει την 9η Γενική του Συνέλευση / Συνέδριο στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού στη Χώρα της Τήνου από τις 4-10 Αυγούστου 2014 με θέμα:

«…γεννήθηκε από γυναίκα..» (Γαλ. 4,4) «Οι γυναίκες καλούνται να είναι μια ενέργεια δημιουργίας»

Σύνεδροι από 32 χώρες της Ευρώπης θα προσέλθουν στην Τήνο για να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Συνέλευσης / Συνεδρίου. Οι ακόλουθες εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο ευρύ κοινό:

Δευτέρα 4-8-2014, 7.00 μ.μ.: Επίσημη τελετή έναρξης
Τρίτη 5-8-2014, 9.00 π.μ.: Στρογγυλή Τράπεζα
Ομιλήτριες:
κ. Μυρτώ Θεοχάρους, Θεολόγος (Ελλάδα)
κ. Μαρίνα Κυρούδη, Θεολόγος (Γερμανία)
κ. Jillian van Turnhout, Γερουσιαστής (Ιρλανδία)

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Η διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης - Συνεδρίου προετοιμάζεται από 3ετίας και πλέον από την διοργανωτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν οι κυρίες Βασιλική Μαυροσκά, Μαρία Κουτάτζη, Αντζελα Σεστρίνη, Έρση Αντωνιάδου, Λένα Λάνδρου, Ειρήνη Κακαβελάκη και Μαρία Σικ από Αθήνα και οι κυρίες Μαρία Δελατόλα - Παγανέλη, Στέλλα Φωσκόλου και Μαρία Αμοιραλή από Τήνο με τη βοήθεια 30 περίπου εθελοντριών κυρίως από την Τήνο και την υποστήριξη 60 περίπου χορηγών (θεσμοί, σύλλογοι, επιχειρήσεις).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Μαρία Σικ, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων. Τηλ. 6932488431, e-mail: mfmschick@gmail.com

1 σχόλιο: