Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Stop war in palestine

Φωτογραφία: Τήνος ( με υπερηφάνεια )

 Φίλος του blog μας κοινοποίησε  την πιο πάνω φωτογραφία που βρήκε στο facebook ρωτώντας, με θαυμασμό, αν ξέρουμε ποιος έβαλε το πανό.
Ένα μεγάλο μπράβο και από μας για την έμπνευσή του και την πράξη του. 
Δεν ξέρουμε ποιος το έβαλε, δυστυχώς, για να του σφίξουμε το χέρι.
Ξέρουμε όμως ποιος έδωσε εντολή να κατέβει άμεσα . Οι γνωστοί επίτροποι του Ιδρύματος που φαίνεται ότι και αυτό το σύνθημα τους ενοχλεί. Τι να πει κανείς.  

7 σχόλια:

  1. ΡΕ! τι δουλειά έχει ο Χριστιανισμός και ο Χριστός με την Παλαιστίνη και την Ιουδαία;;; Η εξέδρα λέμε είναι του ιδρύματος και των τροφίμων του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπλήρωση στο παραπάνω: Άγιοι Τόποι! - Να κανονίσουμε καμία προσκυνηματική εκδρομή να μας έχει ο Θεός καλά

      Διαγραφή
    2. συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις για το χριστιανισμο το ιδρυμα κ.λ.π. Αναλογιστηκες ομως αν λεω αν υπηρξες η εξακολουθεις να υπαρχεις κ συ τροφιμος του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ...

      Διαγραφή
  2. «Stop war in Palestine» ή αλλιώς «σταματήστε τον πόλεμο στην Παλαιστίνη». Λέξεις τόσο απλές και νομίζω κατανοητές σε όλους. Παρόλα αυτά το πανό που αναρτήθηκε στην εξέδρα στο λιμάνι της Τήνου εξοργίζει και αποκαθηλώνεται έπειτα από πρόσταγμα από το «ιερό» ίδρυμα ευαγγελιστρίας Τήνου. Προσωπική ιδιοκτησία του ιδρύματος τα 2 φανάρια από όπου κρέμεται το πανό με αντιπολεμικό μήνυμα για όλα αυτά τα αισχρά που συμβαίνουν σε αυτόν τον λαό. Πράξη παράνομη που τιμωρείται με το ξήλωμα του σεντονιού. Και ακόμη δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που ενοχλεί….
    Ποιοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι και κοινά τηνίων εεε ρε κατακαημένοι …… η επιτροπή της παναγίας….. οι παπάδες κάνουν κουμάντο στο νησί πάρτε το χαμπάρι…..
    Κάποτε το ίδρυμα έδινε υποτροφίες σε καλλιτέχνες για να σπουδάσουν στο εξωτερικό και να αναβαθμίσουν το πολιτιστικό υπόβαθρο του νησιού για να αναδειχτεί σε πανελλήνιο και όχι μόνο επίπεδο το νησί…. και εν έτη 2014 καταφέρνει και το πάει χρόνια πίσω από τις φασιστικές εντολές τους.
    Μία φράση χωρίς κομματικό χρώμα και υπόβαθρο, από καμία οργάνωση ή δράση ή ένωση, που τόσο ενοχλεί , ανυπόγραφη, με αντιΠΟΛΕΜΙΚΟ και μόνο μήνυμα αποκαθηλώνεται από άλλους Φαρισαίους και σαν πόντιοι Πιλάτοι νίπτουν τας χείρας τους αδιάφοροι , ανεπηρέαστοι από αυτήν τη σφαγή και γενοκτονία μόνο και μόνο επειδή είναι παράνομος ο χώρος όπου κρεμάται το πανό. Λες και όλο αυτό που γίνεται είναι νόμιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πάνο πιο πολύ μπήκε στην εξέδρα με σκοπό να κατέβει ώστε να έχετε παλι να την λέτε στους επιτρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είστε τόσο έξυπνος γιατί το κατεβασατε?

      Διαγραφή