Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Επιβεβαιώνει ο κ. Ρήγας;

 
Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, λογαριασμός που φέρεται να χρησιμοποιεί το όνομα του βουλευτή Κυκλάδων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, κ. Ρήγα Παναγιώτη, επιβεβαιώνει την ανησυχία του δημοσιεύματος του Ξάνεμου "Άλλος για την σχολή του Πύργου..." ότι ο λόγος για τον οποίο συμπεριλαμβάνεται σε επίμαχη τροπολογία ο ορισμός του προέδρου του ΠΙΙΕΤ (σημείωση: που καταλαμβάνει εκ του καταστατικού ο εγχώριος μητροπολίτης) ως πέμπτου μέλους της προβλεπόμενης από τον νόμο επιτροπής της σχολής του Πύργου Τήνου  "[...]ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ..[...]" (κρατάμε την ορθογραφία και την σύνταξη του αρχικού σχολίου).   

Ο λογαριασμός πάντως που εμφανίζεται στο συγκεκριμένο σχόλιο, είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ιστοσελίδα του βουλευτή στην οποία ως αυτή την ώρα αναπαράγεται σχετικό με την Σχολή Καλών Τεχνών δημοσίευμα.

 

13 σχόλια:

  1. ρήγας ή φάντης μπαστούνης; με πόσους ψήφους βγήκες βολευτής! ρήγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι τόσο αγχωμένοι που δεν καταλαβαίνουν σε τι παγίδες πέφτουν... Δεν κατάλαβε ο βουλευτής (που δεν ξεχνάμε ποιοι τον συνοδεύουν στις επισκέψεις του στο νησί) ότι το διακύβευμα για το νησί είναι οι μεθοδεύσεις στον διορισμό του διευθυντή της σχολής και των συμφερόντων που πασχίζουν αυτή την τελευταία στιγμή να αποσπάσουν σαν μικροί Σαμαροβενιζέλοι, τις όποιες καρέκλες εξουσίας τους απέμειναν. Μακάρι να πάσχιζαν με το ίδιο πάθος και με την πραγματικότητα. Εξαντλούν όμως την όποια "δημιουργικότητα" στο να τροπολογούν χωρίς ντροπή, χωρίς να σέβονται ότι ελάχιστο τους έμεινε - να εκπροσωπούν τους λίγους ακόμη τυφλούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ταλιμπαν τηνιακοί, ακούστε τι σας λέει ο βουλευτής σας... ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανενας απο τα σαχλοκουδουνα του ιθαγενους πασοκ θα βγει να παρει θεση? για τους αλλους αυτο εδω με την σχολη καλων τεχνων δεν ειναι προβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε ταλιμπαν τηνιακοι παπαπαπα ................ .δηλαδη ο παπας πρεπει να εχει λογο στο διωρισμο των καθηγητων ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όταν οι βουλευτές, πριν λίγο καιρό, δεν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν, ο Ρήγας στο πλοίο προς Τήνο λέει περιδεής στον λοστρόμο: κοίτα όταν κατέβουν όλοι οι επιβάτες έλα να με ειδοποιήσεις να κατέβω στην Τήνο. Όντως τον ειδοποίησε και κατέβηκε για να τον παραλάβει ο Ποντίκης, ίνα πληρωθεί το ρηθέν όμοιος ομοίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε ποσοστά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στις τελευταίες νομαρχιακές εκλογές(ναι αυτοί που σας έλεγαν ότι είναι ανεξάρτητοι) και θα καταλάβετε πολλά.
    Είναι φτηνό ακόμη το σανό για τα πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΙ εγώ δουλεβω αλα γιατί δεν με φοτογραφίζουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πριν λίγο,μπήκα στο «Ξάνεμο» και διάβασα τις δύο αναρτήσεις αναφορικά με την σχολή Πανόρμου.
    Παναγιώτη Ρήγα, ντρέπομαι για λογαριασμό σου και θάπρεπε,αν σου απόμεινε ίχνος ευθιξίας, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ από βουλευτής,γιατί αυτή σου η προμελετημένη και υπαγορευμένη από τον Δεσπότη ενέργεια-πράξη,είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και χαμερπής.
    Έγινες ,για κάποιο πολιτικό αντάλλαγμα, όργανο του Μητροπολίτη που από την αρχή της θητείας του προσπαθεί και καταφέρνει να ΔΕΣΠΟΖΕΙ στα θρησκευτικά και πολιτικά πράγματα του νησιού μας.
    Δεν αναρωτήθηκες,γιατί τώρα,μετά από τόσα χρόνια προεδρίας του,σε ανάγκασε να γίνεις εχθρός του νησιού;
    Δεν διαβάζειςή δεν ακούς τα σχόλια που εξηγούν την επιθυμία συμμετοχής του στην επιτροπή;
    Το 2004 περίπου,ήθελε να γίνει ισόβιος πρόεδρος στο ΙΤΗΠ.
    Τότε ήμουν επικεφαλής της αντιπολίτευσης αλλά και μέλος του ΠΙΙΕΤ.Δήμαρχος ο κ Αθηναίος.
    Με ενέργειές μου, μετά από συνεννόηση με τον Δήμαρχο,ζήτησα, προ ημερησίας διατάξεως, να πάρει θέση το δημοτικό συμβούλιο,με αποτέλεσμα να σταλεί επιστολή στον Μητροπολίτη, από τον Δήμαρχο,στην οποία τον συμβούλευε να μην εμείνει στην απόφασή του γιατί δεν ήταν πρέπον.
    Αν τότε δεν είχαμε συνεργασθεί τώρα θα ήταν και εκεί Πρόεδρος.
    Ο άνθρωπος είναι εξουσιομανής, υπερτροφικά φιλόδοξος και εν ονόματι του θεού,βρίσκει ανθρώπους σαν και σένα να τον υπηρετούν ανταποδίδοντάς τους το ΑΝΤΙΔΩΡΟ.
    Αλήθεια,είναι συνεργός και ο κ Βενιζέλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΟΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ. Σανταμούρη τι να ξέρει ο Βενιζέλος; Αυτός το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πώς θα συνεχίσει να κάνει το μαξιλάρι στον Σαμαρά, οδηγώντας ό,τι έχει απομείνει από το ΠΑΣΟΚ στην πλήρη απαξίωση. Όσο για τον Ρήγα ,είναι φανερό ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει κάθε διαπλεκόμενο μέσον προκειμένου να διασωθεί. Φευ όμως, έρχεται και γι' αυτόν η νέμεσις...
    σημ. Δεν χρειάζονται αυριανικά- ανώνυμα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μην χαίρεται ο δωρόθεος σε λίγο θα βγεί απο τις πολλές επιτροπές που η κενοδοξια του επιδίωξε και να έυχεται να κρατήσει την μητρόπολη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή