Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Cease fire!

Οι διαχειριστές του Ξάνεμου ζητάμε την κατανόηση όλων για την μη έγκαιρη ανταπόκρισή μας στην επιδρομή σχολίων.
Είμαστε και παραμένουμε ανοικτοί σε σχόλια και κριτική. Πάντα όμως στα πλαίσια που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Ζητάμε την κατανόηση και από όσους παρανόησαν το λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου ιστολογίου ως χώρο για να βρίζουν, να αφήνουν σεξιστικά υπονοούμενα ή να καταγγέλλουν ανώνυμα. 

 

15 σχόλια:

  1. κανενας δεν παρανοησε τιποτα. απλα ετσι αντιλαμβανονται ορισμενοι το διαλογο, αυτο ειναι το επιπεδο τους. καμια κατανοηση επομενως δεν πρεπει να τους δειχνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε ανόητε το ανώνυμο σε μάρανε δεν σου λέει τίποτα που ο δεσπότης ο ρήγας ο ποντίκης ο πολατσίδης ο κροντηράς στα μουλωχτά συνεχίσουν ανώνυμα να σε δουλεύουν. εκτός αν είσαι ένας από αυτούς

      Διαγραφή
  2. ανθρωποι το επιπεδο ι κανενοςς δεν ειναι ασανσερ δλδ κατω η πανω απο τη γη.γη=σημειο αναφορας του μηδεν.απλα αυτο χαρακτηριζεται αναλογως κρυπτομενο πισω απο την ανωνυμια του καθενος.κυριοι του χρησιμου κατ εμε ξανεμου διαχειριστων και μη... καλο θα ειναι απλα να γραφετε το....ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ σας.καντε λοιπον την αρχη για την διαφανεια των ονοματων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπαμαι αλλα το πληθος των μηνυματων που διεγραψε εις εκ των διαχειριστων δεν ηταν ουτε σεξιστιου περιεχομενου ουτε αποτελουσαν μη αυταποδεικτες καταγγελιες. Μεχρις εδω σωστα, ρωταω? Καποιος η τινες υψηλα ισταμενοι σας τραβηξαν το ΑΥΤΑΚΙ η σας επεισαν πως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διαγράφετε μηνυματα χωρίς εμφανή λογο. επομένως υποπτη η παρεμβασή σας. ό,τι και να λέτε, ανώνυμα ανώνυμα είναι ό, τι κυκλοφορεί στην αγορά την αδέκαστη και σκληρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τις αναρτήσεις και μόνο της τελευταίας εβδομάδας το σχόλιο περί "συμμορφώσεως με τας υποδείξεις" ήταν αχρείαστο.
    Αναφορικά με τα σεξιστικά σχόλια και τις βρισιές βλέπω συμφωνούμε.
    Για τις καταγγελίες διαθέτουμε όλο μας το ιστολόγιο εφόσον γίνουν επώνυμες. Στην περίπτωση όμως που κάποιος θέλει να κάνει ανώνυμα την καταγγελία του για ευνοούμενους υπαλλήλους ή συγγενείς υπαλλήλων, θα πρέπει να απευθυνθεί σε δημοσιογράφο (εμείς δεν φέρουμε αυτή την ιδιότητα αλλά μπορούμε να σας προτείνουμε ανθρώπους που θα μπορέσουν να δημοσιεύσουν τις καταγγελίες σας εφόσον είναι βάσιμες και παράλληλα, λόγω της δημοσιογραφικής τους ιδιότητας, να προστατεύσουν την ανωνυμία σας κάνοντας χρήση του δημοσιογραφικού απορρήτου).
    Οτιδήποτε άλλο είναι απλά λάσπη που παίρνει μπάλα και το ιστολόγιό μας.
    Γιάννης Βιδάλης (Μπελεγρίνος)
    Εκ των διαχειριστών του Ξάνεμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια και δεν εισαι δημοσιογραφος κ.Βιδαλη μεταφερε μας στο Ξανεμο τη θεση που κρατησε κ τη γραμμη που ακολουθει για το νομο που ψηφιστηκε για τη Διοικηση του ιδρυματος κ αναστατωσε το νησι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορείτε να επαναδιατυπώσετε το αίτημά σας; ποιος κράτησε;

      Διαγραφή
  7. Νομιζα πως θα το καταλαβαινατε. Εννοουσα τη σταση που κρατησε για το ολον θεμα Ο Συριζα στη βουλη κ ο Κυκλαδιτη βουλευτης κ.Συρμαλενιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά πιστεύω πως απευθύνεστε σε λάθος ανθρώπους να σας απαντήσουν. Και ελπίζω να μην γίνεται σκόπιμα. Προκαλεί σύγχυση. Εφόσον όμως ρωτάτε την δική μας κριτική στην στάση του θα σας πω τα εξής: Νομίζω ότι η πάγια πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας. Σε αυτή την βάση θα ήταν αναμενόμενο να στηρίξουν την πρόταση. Από την άλλη βέβαια μια τροπολογία που φέρνει ο κ. Ρήγας στην Βουλή, είναι επιλήψιμη και μόνο επειδή προτείνεται από τον τελευταίο. Κάπως έτσι βγήκαν στην μέση. Οι αναφορές βέβαια έμμεση στήριξη είναι αστείες. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί ψήφους από το ΠΑΣΟΚ. Επόμενο θα ήταν, αν είχαν καταλάβει στον ΣΥΡΙΖΑ την σημασία για το νησί να το έκαναν σημαία. Εδώ βέβαια σημειώνουμε πως έγινε σημαία το θέμα της Σχολής Καλών Τεχνών του Πύργου από πλευράς του κ. Συρμαλένιου γιατί αυτό το θέμα το κατάλαβε και ασφαλώς στήριξε το αυτονόητο. Το μεμπτό λοιπόν στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν κατάλαβαν που ψήφισαν παρόν και όχι ότι είχαν δόλο. Και αυτό από μόνο του φτάνει. Σχετικά με τις αρμοδιότητες του προέδρου της Δ.Ε., επίσης από άγνοια. Και πάλι μεμπτό! Στην Βουλή δεν είναι για βόλτα... Βέβαια αυτά τα προλαβαίνει μια σοβαρή τοπική οργάνωση στην οποία κανονικά θα έπρεπε να στηρίζεται ο τοπικός βουλευτής. Έτσι θα έπρεπε να δουλεύει ένα κόμμα. Ή ακόμη καλύτερα σε μια ιδανική Βουλή, ο τοπικός βουλευτής θα έπρεπε να έχει το χρόνο να συζητά τις νομολογίες που αφορούν στα τοπικά με τους πολίτες. Από τα κάτω! Είναι η μόνη λύση που θα προλαβαίνει τέτοιες καταστάσεις.

      Διαγραφή
  8. Πληρως ικανοποιητικη η απαντηση. Ευχαριστω. Εχω ομως μια απορια στην Τηνο υπαρχει οργανωση του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφου υπαρχει τοτες γιατι κρυπτεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΚΡΥΠΤΕΤΑΙ....ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ-ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ-........
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή