Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της 27ης Νοέμβρη για το ΠΙΙΕΤ

Έγινε χθες 27 Νοέμβρη η έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για την εξέταση πρότασης της συντονιστικής επιτροπής,  σχετικά με την στάση του Δημοτικού συμβουλίου στις επικείμενες εκλογές του ΠΙΙΕΤ.

Μετά από συζήτηση στην οποία έλαβαν μέρος οι περισσότεροι από τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και πολίτες,  αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία (μειοψήφησαν μόνο δυο εκλέκτορες) η μη συμμετοχή των εκλεκτόρων (δημάρχου, δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων) στις εκλογές της 7ης Δεκέμβρη για την εκλογή επιτρόπων στο ΠΙΙΕΤ.
αρχείο Θ. Πλυτά 
Ταυτόχρονα, καλείται ο Τηνιακός λαός να παραβρεθεί την ίδια μέρα, 7η Δεκέμβρη, και από τις 10.30 και μέχρι την λήξη της εκλογικής διαδικασίας σε ανοικτή συγκέντρωση στα «βολάκια» του ΠΙΙΕΤ για να διαδηλώσει ενάντια στην αλλαγή του νόμου 4301 του 14 που αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του ΠΙΙΕΤ, μεταβάλλοντάς το σε εκκλησιαστικό ίδρυμα υπό τον απόλυτο έλεγχο του μητροπολίτη.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσίαση εγγράφου από τον δήμαρχο με το οποίο, ο δεσπότης Δωρόθεος,  ζητά από τον δήμαρχο να του δώσει τα ονόματα των συμμετεχόντων στην λαϊκή συνέλευση της 2ας Νοέμβρη στο Πνευματικό κέντρο.  

31 σχόλια:

  1. ο κ.πολυκανδριωτης και ο φανερός έχουν όλα τα χαρακτηριστικά της γκεσταπο. παρακολουθούν, πιέζουν, καταστέλλουν, εκβιάζουν, δωροδοκούν, οι παπάδες το ξέρουν καλά.τώρα το μαθαίνει και ο τηνιακός λαός. άργησε αλλά κάλιο αργά παρα ποτέ. Η κατάσταση τους εχει ξεφύγει ανεπανόρθωτα. Έχουν βλαφτεί καίρια. Γι αυτο επιμένουν ηλίθια, δικαιολογούνται πονηρά, αντι να παραδέχονται φρόνιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την απάντηση Λοβέρδου.
      Κατόπιν εορτής δεν έχει καμιά αξία. Οι υπουργοί και οι βουλευτές μετά την ψήφιση των νόμων, μόνο γνώμες μπορούν να εκφέρουν. Τους νόμους τους ερμηνεύουν τα δικαστήρια και όχι ο Λοβέρδος, ο Ρήγας και ο Βρούτσης.

      Δέσποτα,
      Ωστε πρέπει να χαιρόμαστε, επειδή κατά την άποψη του Λοβέρδου, με το αρθρο 51 το ΠΙΙΕΤ αποκτά μεγάλες δυνατότητες. Μήπως γι΄αυτό πέρασε απαρατήρητη η τροπολογία; Για να μας κάνετε έκπληξη; Για τα άρθρα 26 και 50, του ζητήσατε να εκφέρει γνώμη;
      Τι να πεί ο άθλιος; Αθλιοι!!

      Διαγραφή
  2. στο μεγάλο φαγοπότι και την τεστοστερόνη του Γκύζη θα προσθέσω εγώ άλλη μια κατάφορη αδικία που έγινε από τον άντρακλα σε βάρος της μαθηματικού κυριας . Βαμβακάρη.σε συνεργασία με το ιερατείο. Η Ιερατική είχε κενό μαθηματικου και κάθε χρονο έπαιρνε αναπληρωτή. Εκείνη την εποχή μέτραγε η εισήγηση του διευθυντή. Προσέξτε η Βαμβακάρη μαθηματικός με πτυχίο 8 και μισό, και με δύο παιδιά. . Η άλλη μαθηματικός με 5 και μισό και ελεύθερη. Η τελευταία όμως είχε τότε μπερδεγουέη με τον υιό Γκύζη. Με πίεση λοιπόν του Δεσπότη στον παπα Μανέλα ο τελευταίος αντί να υψώσει το ανάστημά του υπέκυψε στον προισταμένό του και έτσι έμεινε η Βαμβακάρη εκτός και η τωρινή γυναίκα του Νικου Γκυζη η Δέσποινα αξιοκρατικά και χωρίς ντροπή ειναι μονιμη καθηγήτρια στην ¨Τήνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΜΟΥ

      Διαγραφή
    2. δεν είναι ιδιωτική υπόθεση, ούτε οικογενειακή. Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη για την δημοσίευση του ονόματος σας και κρατώ την επαλήθευσή σας. για το γεγονός σας ευχαριστώ..

      Διαγραφή
  3. Έλα ρε κοίτα που θα βγουν όλα τα βρώμικα στη φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ο λοβέρδος δεν απαντάει. αφου πολύξερε ειναι για το καλό μας γαιτι το είχατε κρυφό;
    γιατι δεν απαντάει κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κλέφτη τον ανεβάζουν γκομενιάρη τον καταβάζουν, αδικο και ανοητο και αυτός στα... πανάκριβα παπούτσια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως μπορεί να χαρακτηριστεί η επιστολή δωροθέου στον δήμαρχο να του κοινοποιήσει τα ονόματα; τουλάχιστο ανόητη και φασιστική, λέω εγώ.
    Αυτό γιατί δεν το σχολιάζει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απάντηση που ζητάς είναι καθαρά το σχόλιο 29 Νοεμβριου 8΄35 .Το έγραψα έχοντας στο μυαλό μου αυτό ακριβως

      Διαγραφή
    2. ΦΑΣΙΣΜΟΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ)

      Διαγραφή
  7. Πρεπει να γραφτεί κείμενο και να δημοσιευτεί σε κυκλαδικό και πανελλήνιο τύπο για την ανάρμοστη συμπεριφορά του και την αντίδραση των Τηνιακών. Αν όλη η κοινή γνώμη στραφεί εναντίον του τότε θα χάσει τη δύναμή του.Νόμιζω ήδη φοβάται και αρχίζει να χάνει τη μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισχύει ένα είδος δικτατορίας στα ΜΜΕ των Κυκλάδων, π.χ. Καμιά εφημερίδα δεν ανέφερε ούτε μια λέξη για όσα συμβαίνουν στην Τήνο. Κάποιες τις ελέγχει ο δεσπότης (είναι γνωστό, π.χ. την Κοινή Γνώμη), αλλα και οι άλλες δε φαίνεται να πάνε πίσω. Τέτοια δημοκρατία των ΜΜΕ είναι για φτύσιμο. Να τους στέλνονται τα Δελτία Τύπου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο δεσπότης και ο φανερος αν θέλουν να δουν ποιος υπέγραψε την καταδίκη τους ας ξαναδούν το βίντεο της λαικής συνέλευσης. Την ώρα που ακουνε τα εξ αμάξης να έχουν ένα στυλο και να καταγράφουν τους χειροκροτητές.
    Μου κάνει εντύπωση ότι δεν τους ενδιαφέρει τι τους σούρουν αλλά ποιος υπέγραψε. Από το παρελθόν γνωρίζουμε ότι το δίδυμο είναι μάνα σε γκεμπελικές μεθόδους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μα και αυτό που συμβαίνει με τον άλλο, ότι σχολιάσει κάποιος στο facebook το παίρνει και το κάνει θέμα στη φυλλάδα του, πολλές φορές χωρίς την άδειά μας.... έλεος πια..... ας μαζευτεί λίγο.... τι προσπαθεί να βρίσκει θέματα από φαιά ουσία άλλων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημοσιοποιήθηκε και η απάντηση του Λοβέρδου που διαπόμπευσε 32 γυναίκες επειδή έκαναν το σφάλμα να είναι οροθετικές για να κερδίσει ψήφους στις εκλογές του 2012, για να μας πείσει ότι ο Πολυκανδριώτης δεν έδωσε το ΠΙΙΕΤ δώρο στην ιερά σύνοδο για να κερδίσει ψήφους στις εκλογές για τον επισκοπικό θρόνο.

    Ο Λοβέρδος έχει βάψει πλέον τα χέρια του με αίμα.

    Να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Πολυκανδριώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρο δεν διαπομπευσε μόνο τις γυναίκες αλλά και όλη την οικογάνειά τους με όνομα πατρός καταγωγή κλπ

      Διαγραφή
  12. Ο Πολυκανδριώτατος διαβάζει εγκαρδιώτατος την απάντηση του υπουργού. Δεν ακουει κανέναν άλλο. μονο τον εγωισμό του. Θα φαει το κεφαλι του και πολλοί θα το ευχαριστηθού. θ'έλω να δω τι μουτρα θα έχει την κυριακή σαν αλέκτορας θα λαλάει ή θα του φύγει η μαγκία. Στο χέρι μας είναι αν μην πατήσει στην τήνο ποτέ πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την Κυριακή πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί,γιατί ο θρασύδειλος μόνο την ΟΡΓΗ του ΛΑΟΥ φοβάται. Όσο για τις γκίζες ζώνες επειδή δεν έχουν "φόβο Θεού"τουλάχιστο να έχουν την δική μας περιφρόνηση.
    Γιώργος Π Σαντομούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την κυριακή όλοι εκεί γιατί θα έχει μεγάλο χαβαλέ.
    Θα φωνάζουν τίποτα γραφικοί,θα πέσει πιθανόν και καμιά μπουνιά, θα πλακώσει η αστυνομία και θα πέσει τρελό γέλιο.
    Θα τρέχουν τα ποντίκια να κρυφτούν.
    Πάρτε μαζί βιντεοκάμερες τα βίντεο θα είναι συλλεκτικά σε λίγα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω πως η επιστολή Λοβέρδου ξεκαθάρισε τα πράγματα:
    Το ΠΙΙΕΤ ελέγχεται από το κράτος.
    Ο Δωρόθεος είναι υπάλληλος του κράτους.
    Άρα ο Δωρόθεος ελέγχει το ΠΙΙΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ.Ποντίκι ενταύθα
    ως συνήθως μετά την μάσα θέλεις ξάπλα. μετά όταν ξεκουραστείς μεταξύ ύπνου και ξύπνου θές και μια γκόμενα.δεν θα ερχόταν η γκόμενα αν δεν είχες λεφτά. επειδή δεν έιχες τόσα, ακριβα ΄δώρα ρουχα χρυσά κλπ στο μυαλό στου ήρθε η μιζα. Μπορεί να μην σου κόβει αλλά στην λοβιτουρα είσαι πρώτος. Άρχισες να μιζάρεσαι. Στην αρχή με μίζα σε πενηνταράκι μετά καταοσταράκι, μετά σε χιλιαράκι σε 4 επί 4, και μετά μίζα σε φορτηγό. έλα όμως το φορτηγό. έχει και καμπίνα τότε ήρθε η γκομενα με απαιτήσεις αλλά δόξα την παναγία ας είναι καλά η μίζα η ποντικομαμή τα ξέρει φυσικά αλλά τι να κάνει. πάντως αν το πονιτκάκι πάει να σε ψηφίσει θα του κανω σήμα! και θα καταλάβει ποιος έιμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΩΚΕΑΝΙΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΙΤΗΠ ..ΣΥΜΠΤΩΣΗ???????????????

      Διαγραφή
  17. ότι και να λέτε ειναι κυριος.. της βρηκε και δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μονιμη παρακαλώ υπάλληλος με λεφτά της παναγίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποια είναι?
    Δώσε κουτσομπολιό στο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αν εσύ βλέπεις κουτσομπολιό κακώς. δεν σου λέει τίποτα ότι αυτός ο άνθρωπος αυτής της άποψης κουμανταρει την παναγια χρονια τωρα; Ποντίκι φανερός δεσπότης όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να μιλάτε με ονόματα.
    Αλλιώς κάνετε κουτσομπολιό.
    Αλλά είστε χέστηδες τόσα χρόνια που ανεχόσασταν χαζοντηνιακοί
    αυτούς που τώρα κατηγορείτε.
    Η μ'ήπως γλύφατε και εσείς κανένα κοκκαλλάκι...,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. να σας δω την Κυριακή πρέπει να είμαστε όλοι εκεί είναι το τελευταίο μας χαρτί στην αδιαντροπιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ?ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΚΗΔΕΙΕΣ .......ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή