Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Επιτυχόντες πανελληνίων 2014-2015 από το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Τήνου

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. Τα αποτελέσματα έχουν από το πρωί αναρτηθεί σε όλα τα σχολεία της χώρας.
Από τα στοιχεία προκύπτει πως σημειώθηκε μεγάλη πτώση στις βάσεις κυρίως σε σχολές της περιφέρειας, αλλά και σε περιζήτητες σχολές όπως για παράδειγμα η Ιατρική ή η Νομική Αθηνών

Oι υποψήφιοι μπορούν να εισάγουν στη διεύθυνση http://results.it.minedu.gov.gr/ τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα από κάθε ένα από τα προσωπικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, όνομα πατρός και μητρός).

Τη σχολική χρονιά που μας πέρασε, 2014-2015, 33+1 παιδιά πέρασαν από το γενικό και 14+1 από το ΕΠΑΛ της Τήνου.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που σήμερα χαμογέλασαν. Καλή επιτυχία στις σπουδές αλλά και στην ζωή τους, και καλή φοιτητική ζωή.
Και για τους γονείς τους καλό κουράγιο για την επόμενη μέρα. Σταθείτε πλάι τους. Τα παιδιά και τα μάτια σας.»

Στα παιδιά που σήμερα δεν τα «κατάφεραν», τίποτα δεν χάθηκε. «Κάθε εμπόδιο για καλό». Καλή επιτυχία και σε αυτά σε ότι και αν κάνουν. 

Οι νέοι φοιτητές  είναι:

Από το γενικό Λύκειο Τήνου:

                                                             

                                          Από το ΕΠΑΛ Τήνου:



2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται τώρα, αλλά, μεγαλωμένα τα τελευταία πέντε χρόνια σε μια διαρκή απαξίωση των δυνατοτήτων τους, είναι πραγματικά άθλος το πώς χρησιμοποίησαν την θέλησή τους ενάντια σε όλους και σε όλα.
    Εκείνοι που δεν πέρασαν έχουν στα χέρια τους την τρομακτικη δύναμη να είναι εκείνοι στους οποίους θα στηριχτεί το αύριο του νησιού: αγρότες, χειροτέχνες, μάστορες όπως μόνον η Τήνος βγάζει, δικά μας χέρια που δουλεύουν στον τόπο τους, και αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμή, το πιό καθαρό πτυχίο για το οποίο δεν σταματάς να δίνεις εξετάσεις μέχρι τα βαθειά γεράματα!
    Μπράβο σε όλους, είσαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή