Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Στην Τήνο για το τάμα στην Παναγία ο Αλέξης Τσίπρας

  Από τον: pitsirikos.



Στην Τήνο θα βρεθεί τον Δεκαπενταύγουστο ο Αλέξης Τσίπρας, για να προσκυνήσει την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας και να εκπληρώσει το τάμα του στη Μεγαλόχαρη.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει τάμα στην Παναγία πως, αν κατάφερνε να γίνει πρωθυπουργός, θα της άναβε μια λαμπάδα στο μπόι του Δραγασάκη.

Η Παναγιά έκανε τη χάρη στον Αλέξη Τσίπρα και τον έκανε πρωθυπουργό, ώστε να καταφέρει να φέρει στη χώρα μας το πολυπόθητο νέο Μνημόνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ανέβει με τα γόνατα για να εκπληρώσει το τάμα του και η Πρώτη φορά Αριστερά να γίνει Πρώτη φορά στα γόνατα.

Δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα θα σέρνονται ο Παππάς, ο Σαγιάς και ο Φλαμπουράρης που έχουν γίνει κι αυτοί πολύ πιστοί τώρα τελευταίο, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως οι Έλληνες ήταν τόσο ηλίθιοι που τους εμπιστεύτηκαν την τύχη τους, και το αποδίδουν σε θαύμα της Παναγιάς της Συριζαίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ζητήσει να τον αφήσουν ένα τέταρτο μόνο του με την Παναγία, για να την ρωτήσει μήπως έχει κάνα plan b, ενώ θέλει να της ζητήσει και δανεικά για να πληρώσει το ΔΝΤ.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει και νέο τάμα στην Παναγία πως, αν τον κρατήσει στην πρωθυπουργία και μετά την απάτη του Μνημονίου, θα της πάει μπροστά της τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Η Παναγιά μάλλον θα κάνει τη χάρη στον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι βαρουφίτσα.


3 σχόλια:

  1. εξ εγκύρων πηγών ο αξιόθρονος δωρόθεος,επικίνδυνα ηλίθιος, απο καιρό έχει φαει τα λυσσακά του να πείσει τον άλλο ανόητο υπουργό ενόπλων να ρθει στην τήνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αξιόθρονος ή αξιόθρηνος δωρόθεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέτοιο λαμόγιο δεσποτης δεν πρέπει να έχει ξαναγινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή