Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

«Αγανακτισμένοι Τηνιακοί »

Ήμαστε και εμείς εδώ! Λίγοι και καλοί! Το απόγευμα της Κυριακής  γύρω από την εξέδρα μαζευτήκαμε μετά από «πρόσκληση» μέσω fecebook. Υποτονική η συμμετοχή, κυρίως νέοι και δημόσιοι υπάλληλοι. Πολλοί, περισσότεροι στις γύρω καφετέριες. Με κιθάρες και συνθήματα ενάντια στην λαίλαπα του ΔΝΤ και της κυβέρνησης.
Παντελώς απόντες ΟΛΟΙ οι δημόσιοι άνδρες, (εκτός του Γρ. Κανακάρη).
Δώσαμε ραντεβού την επόμενη Κυριακή πιο οργανωμένοι, με κατσαρόλες και κουτάλες- κατά τα πρότυπα της Αργεντινής.

5 σχόλια:

  1. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Ας αντιδράσουν δυναμικά όλες οι πόλεις και στα νησιά όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος προβληματίζεται γιά το μέλλον ας ακούει ραδιόφωνο 97,8 REAL FM (τής Αθήνας) και μέσα από το Διαδίκτυο από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 8-12 το πρωί. Μακάρι να βρεθούν περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί να συνεργαστούν γιά αναμετάδωση, να ακούει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να καταλάβει ο Λαός μας τώρα πιά ότι το θέμα δεν είναι το Α ή το Β κόμμα μά η ουσία είναι το Σύστημα που θέλει Παγκόσμια δούλους και να ελέγχει την καθημερινή ζωή τους με κάθε τρόπο. Αυτή είναι η πραγματικότητα άσχετα από κόμματα. Το Σχέδιο τού Συστήματος είναι 1 εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ακούμε Ραδιόφωνο REAL FM 97,8 (σταθμός τής Αθήνας) μέσα από το Διαδίκτυο και ας διαβάζουμε WWW.REAL.GR Γιατί ήρθε ο καιρός γιά αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λένε ότι οι Γερμανοί θέλουν την Κρήτη και οι Άγγλοι την Κέρκυρα. Στο διαδίκτυο ψάχνωντας διαβάζουμε ότι Γερμανικές ιστοσελίδες πουλάνε σημαίες τής Κρήτης (σαν ανεξάρτητης). Ζούμε εποχές που πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι γιά οτιδήποτε. Μήπως ήδη έχουν ξεπουλήσει κάποια νησιά μας ή εδάφη μας πίσω από την πλάτη μας ; Τα πάντα πίσω από την πλάτη μας συμβαίνουν πάντα και τα μαθαίνουμε τελευταίοι εμείς, το ξέρουμε αυτό τώρα πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή