Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΨΕΜΑΤΑ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΑΟ



Η κατοχική κυβέρνηση της Ελλάδας με το στόμα του σφουγγοκωλάριου των τραπεζιτών Παπαδήμου τρομοκρατεί τους Έλληνες θέτοντας το ψευτοδίλλημα «ή παραδίδουμε τη χώρα ή χρεοκοπούμε».
Εχθές μας βομβάρδιζαν και πάλι από πρωί η δοτή κυβέρνηση και τα πολύχρωμα παπαγαλάκια των ΜΜΕ με τρομοκρατικές αναλύσεις και ρεπορτάζ για την επικείμενη χρεωκοπία της χώρας και τον αρμαγεδώνα που μας περιμένει αν δεν ενδώσουμε στους όρους που θέτει η τρόικα. Να παραδώσουμε τη χώρα (γη, αέρα, θάλασσα) στους διεθνείς τοκογλύφους, στα κοράκια των «αγορών», να εργαζόμαστε με μισθούς Μπαγκλαντές (για να είμαστε μάλλον ανταγωνιστικοί με το Μπαγκλαντές), για να βγούμε στις αγορές μετά από κάμποσα χρόνια, γιατί λέει τώρα δεν μας δανείζουν.
Αλλά τα γεγονότα δείχνουν ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Την  στιγμή που βρισκόμαστε (όπως μας λένε στο χείλος της αβύσσου) οι αγορές μας δάνεισαν εκατομμύρια ευρώ με καλύτερο επιτόκιο.
Διαβάζουμε από το ειδησεογραφικό newsit.gr του Ν. Ευαγγελάτου (7 Φεβρουαρίου 2012) ότι από τις αγορές δανειστήκαμε «Το ποσό των 812,5 εκατ. ευρώ, μέσω της δημοπράτησης εντόκων γραμματίων 6μηνης διάρκειας με επιτόκιο 4,86% (από 4,90% την προηγούμενη φορά)» Και πιο κάτω «Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1,701 δισεκατομμυρίων ευρώ, πού υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 2,72 φορές, σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ. Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers) και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012.»
Διαβάστε την είδηση στο newsit.gr
Αφού λοιπόν είμαστε έτοιμοι να χρεοκοπήσουμε βρέθηκαν «αγορές» που θέλησαν να χάσουν τα λεφτά τους και μάλιστα υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό αυτό 2,72 φόρες. Δηλαδή υπήρξε προθυμία πολλών περισσοτέρων να δανείσουν την χρεοκοπούσα χώρα μας. Αυτό που δεν λέει η είδηση είναι ότι η συναλλαγή έγινε με το Ελληνικό Δίκαιο
Οι «αγορές» λοιπόν σήμερα μας δανείζουν. Σήμερα η δοτή κυβέρνηση με τρομερά ψέματα για να τρομοκρατήσει το λαό και με την υποστήριξη των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης – τον Γιώργο Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ, τον Αντώνη Σαμαρά της ΝΔ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ- βυθίζουν τη χώρα μας στο πιο βαθύ σκοτάδι της σύγχρονης ιστορίας της.
Όπως γράφει και ο έγκριτος δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ σε άρθρο του στο Έθνος (10/02/2012) «Όσο στη χώρα μας δεν σημειώνεται παρατεταμένη κοινωνική έκρηξη, η λογική των επικυρίαρχων είναι και θα είναι «το υποζύγιο αντέχει, φόρτωσέ το κι άλλο!»  
Πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην αναγνώριση του τοκογλυφικού επαχθούς και απεχθούς χρέους που αν ψηφιστεί θα δεσμεύσει παράνομα τις γενιές που έρχονται.
Πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην προδοτική αντισυνταγματική και ανθελληνική παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας.
Πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην κατάργηση της δικαιοδοσίας της Ελληνικής δικαιοσύνης και στην ολική εφαρμογή του Αγγλικού δικαίου.
Πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην παραχώρηση του συνόλου του ιδιωτικού, δημόσιου, εδαφικού, θαλάσσιου, εναέριου, και ορυκτού πλούτου της Ελλάδας.
Η μάχη ενάντια στο φασισμό των διεθνών τραπεζιτών και των εγχώριων συμμάχων και υπηρετών τους δίνεται τώρα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
Πανπαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου