Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

...με ποιού εντολή αλλοιώθηκε το εθνόσημο του λιμενικού σώματος;

Το "κανονικό" σήμα 
Το αλλοιωμένο













Είδαμε, πριν μέρες, στα ειδησεογραφικά μπόγκ,σε  ανάρτηση την ανακοίνωση-σύσταση του  λιμεναρχείου Τήνου, για την τήρηση του Κ.Ο.Κ ενόψει των εορτών του Πάσχα και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Δεν προσέξαμε όμως το εθνόσημο που κοσμούσε την ανακοίνωση του λιμεναρχείου. (Σύμφωνα με τα μέσα που το ανάρτησαν, σε μας απαξιεί το λιμεναρχείο να κοινοποιεί οτιδήποτε, γιατί άραγε;).
Το πρόσεξε όμως φίλος του «Ξάνεμο» και μας ρωτά αν ξέρουμε με ποιού εντολή αλλοιώθηκε το εθνόσημο του λιμενικού σώματος;
 

5 σχόλια:

  1. νομιζω ειναι ολοφανερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά το "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" είναι συμβατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο η πρόκληση όσο και η ασέβεια επιβάλλεται να έχουν όρια, εκτός και αν το υπολιμεναρχείο Τήνου το έχει κατοχυρώσει αρμοδίως ως έμβλημα και ισχύει για ανακοινώσεις τοπικού επιπέδου. Απίθανο μου φαίνεται αλλά εν πάσει περιπτώσει ας πάρουμε και αυτή την εκδοχή. Συνεπώς προς επίλυση πάσης απορίας και για ακριβή απάντηση το ερώτημα το "με ποιού εντολή αλλοιώθηκε το εθνόσημο του λιμενικού σώματος" ας τεθεί από τις τοπικές αρχές στον αρχηγό του λιμενικού σώματος μη αποποιούμενοι τις ευθύνες που έχουν αναλάβει παράλληλα με την εξουσία που κατέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μήπως οι λιμενικοί είναι υπάλληλοι του Π.Ι.Ι.Ε.Τ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι απλα ο θυρεος του υπολιμεναρχειου Τηνου....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή