Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - Μ.ΑΡ.Σ. στις Κυκλάδες

  Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες είναι ανανεωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του. Έτσι, δίπλα στον πρώτο αριστερό Κυκλαδίτη  βουλευτή Νίκο Συρμαλένιο και την καθηγήτρια και περιφερειακό σύμβουλο νοτ. Αιγαίου Άννα Μαυρουδή που ήταν και στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο του 2012, εκτίθενται ο Ηλίας Γουρδούκης συνταξιούχος Μαθηματικός από την Πάρο, ο Αντώνης Συρίγος γνωστός δικηγόρος από την Σύρο και οι Νίκος Μανιός συνταξιούχος γιατρός και Δημήτρης Πολιτόπουλος αρχιτέκτονας. 



Τα ίδια και για το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Και εδώ είναι ανανεωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του. Από τους «παλιούς» των εκλογών του 2012, παρέμεινε ο «συνήθεις ύποπτος» Βαγγέλης Σιγάλας συνταξιούχος, περιφερικός σύμβουλος νοτ.  Αιγαίου και ο κοινωνιολόγος Αναστάσιος Γκίκας από την Πάρο. Νέες υποψηφιότητες, η «δικιά»μας Φρατζέσκα Πρωτόππαπα, εκπαιδευτικός από τα Ιστέρνια, η Φωτεινή Παγούνη αρχιτέκτονας, ο Νίκος Καϊλης, ιδιωτικός υπάλληλος, δημοτικός σύμβουλος Σύρου, και ο Θόδωρος Χρυσολωράς συνταξιούχος,  δημοτικός σύμβουλος Σύρου.




Με πέντε υποψήφιους βουλευτές κατεβαίνει το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - Μ.ΑΡ.Σ. στις Κυκλάδες
Την Αγγελική Βάσιλα, πολιτικό μηχανικό, τον δικηγόρο Γιώργο Βλάχο,τον Λουκά Δημητρέλο, μουσικό παραγωγό στο  beton7artradio, την Ξένη Δρόσου, Χημικό μηχανικό και την Χρυσούλα Πλακιώτη, Συνταξιούχο. 





Οι Κυκλάδες, θα μπορούσαν να έχουν έναν ή και δυο ακόμα βουλευτές να τους εκπροσωπούν. 
Τους Κυκλαδίτες υποψήφιους με το ΣΥΡΙΖΑ, στην Α΄Αθήνας,  Γιάννη Πρωτονοτάριο, καθηγητή στο Ε.Μ.Πολυτεχνείο από την Απείρανθο της Νάξου και  Νίκο Ξυδάκη, δημοσιογράφο, από την Μύκονο στη Β' Αθήνας. 
 Γιατί οι Κυκλαδίτες ψηφίζουν Κυκλαδίτες και στην Αθήνα. 

6 σχόλια:

  1. όχι τόση δημοκρατία ρε ξανεμίστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοκρατία είναι ένα ιστολόγιο να έχει το θάρρος της άποψής του, καθαρής, με συνέπεια και ακέραιας.
      καλή δύναμη στην συνέχεια

      Διαγραφή
  2. Tι να βάλουν μωρέ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χορτάσαμε από δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαλατε τρια κόμματα μαζί ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι το ίδιο αριστερά και τα τρια ; Πως την εννοείτε εσείς την αριστερά ; Δεν έχετε ξεκάθαρη θέση σαν blog
    Θα την έχετε μετά τις εκλογές αναλόγως του αποτελέσματός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ .ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ Π.Χ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ .ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ????ΟΛΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΙΔΙΑ .ΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Ν Δ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ..Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΟΓΓΑΕΙ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΕΙΣ . ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις λύσεις θα μας τις δώσει ο ΣΎΡΙΖΑ. με την Αγγελοπούλου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή